Time Crisis Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Meni je ovo ocjenjivanje telemarka uvijek bilo glupo, ako to nije izazivanje opasnosti po takmičare, ne znam šta je onda. I jeste i nije... ako favorizuješ daljinu po svaku cenu, verovatno će skakači praviti veće rizike samo da bi je postigli.
jms_uk Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Je li neko od vas gledao ovo uzivo? Gde bi bilo najbolje stajati [i za gledanje i za fotografisanje]?
renne Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Gledao ja. Pa naspram skakaonice je najbolje Ideš beše u Japan?
jms_uk Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Gledao ja. Pa naspram skakaonice je najbolje Ideš beše u Japan? Da, Sapporo, 2. dan [dnevni skokovi].
renne Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Svaka čast, zavidim :) Staneš na jedno 25 stepeni u odnosu na skakaonicu i uživaš
Have_Fun Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 koliko sam ljubomoran sadajms, ne znam te, ali mislim da te mrzim :Di tebe renne, posto si prisustvovao takvom dogadjaju :)jms, zelim ti lep provod i da nam okacis mnogo slikanaravno i kratak recap :D
jms_uk Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Hvala! Nadam se da ce biti jedna karta [viska] dok dodjem :D Slao mejl njihovoj ski federaciji o rezervisanju/kupovini unapred, ali ne odgovaraju. Stizem u grad prethodno popodne/vece i razmisljao sam da idem i na 1. dan [nocni skokovi], ali mislim da cu biti knap sa vremenom. Uopste ne mogu da nadjem neku fotku gde je publika na toj skakaonici. Po ovoj, izgleda da su sa strane http://3.bp.blogspot.com/-2_6L5OzO8DI/Tw9ZTjITESI/AAAAAAAADNQ/Oxal39tV8BQ/s1600/DSC00180.JPG ali se nadam da ce biti mozda i nasuprot, bas ovo sto renne kaze, kao npr. na ovoj [gore levo, blizu onih plavo/belih satora] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/View_from_Sapporo_Ski_Jumping_Tower.JPG
Mauci Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Obicno je 90% prazno. Pripremi se i da ce se otkazati tekma, ubedjen sam da su tamo otkazali najvise tekmi u svetskom kupu. Uvek je neka mecava.
jms_uk Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Obicno je 90% prazno. Pripremi se i da ce se otkazati tekma, ubedjen sam da su tamo otkazali najvise tekmi u svetskom kupu. Uvek je neka mecava. Da, videh i ovo dok sam trazio slike stadiona :D Nije mi primarni razlog putovanja, ali kad sam video da se poklopilo sa datumima kad sam tamo, gre'ota bi bilo ne otici. Za sada je vreme ok tamo, zene su juce skakale - nadam se da ce da ostane tako jos dve nedelje...
jms_uk Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Slovenac pobedio sinoc, videh na TV po dolasku u hotel - videcemo ko ce danas :) Upravo je poceo opet sneg da pada, ali nije jako. Pozdrav do sledeceg javljanja :) Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Samo mali teaser dok ne skinem fotke sa aparata ;) Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jedan kratki video - bice jos nekoliko http://instagram.com/p/yYIRcuErVn/?modal=true
Recommended Posts