Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mustafa Kemal'in askerleri

Featured Replies

1 minute ago, Shan Jan said:

Ma dok ja zatvorim finansijsku konstrukciju eto ti ga ovde ceo Piter i Moskva :cry:

Jel htela zena bogata da se udaje, jeste, jesi ti hteo da se zenish - nisi. Sad izvoli pa zatvaraj finansijsku konstrukciju.:sleep:

• Replies 4.8k
  • Views 586.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Srpski spasilački tim izvukao 17-godišnju devojku iz ruševina.

• Na TV išao direktan prenos iz Dijarbakira gde su spasioci radili na ruševini u jednom stambenom bloku, udario ovaj drugi zemljotres i susedna zgrada se obrušila na njih.  

• Шта још рећи? Ово је најтужнија изборна кампања коју сам овде видео, из више разлога. Прво, пре три месеца смо изгубили стотинак хиљада суграђана и један милионски град нам је обрисан са мапе. Узгред,

Posted Images

je moze za nas bez ochiju, shta se zbilo u turskoj (osim te zenidbe :hihi: )

Sve je pošlo naopačke za vrapce i mačke i za sultana Erdogana.

Držao je CHP i Izmir. Bursa i Adana su postali opozicioni danas. Inače, nakon prošlogodišnjeg neuspeha opozicija je išla odvojeno, i ovo je veliki uspeh CHP, jer su pobedili uprkos tome što je jednokružni sistem u pitanju, a DEM(Kurdi) i IP su imali svoje kandidate na mnogim mestima. Erdoganu je ušla u biračko telo YRP još konzervativnija islamisti čeka partija, koja je postigla dobar rezultat (6%). AKP je pometen kombinacijom loše ekonomske situacije i rata u Gazi, gde je Erdogan potpuno limitiran da velike reči, pretvori u nekakva dela. Nije to Sirija ili PKK gde bi se on postavio kao ozbiljan igrač, već može samo da ćuti i čeka da sve prođe. 

Jel ima u Turskoj nekih kradja izbora kao kod nas il nema takvog zezanja chak ni ako si sultan?

Za nas neupućene, o čemu se ovde radi?

Na N1 kažu da je to "balkanska mahala". Naselje od 200.000 ljudi od čega je 60% Bošnjaka i 20% Makedonaca.
Meni to malo čudno jer bih očekivao da bar ti Bošnjaci glasaju za Erdogana. Doduše, tada bi verovatno gledali bosansku a ne jugoslovensku zastavu.

Jeste.

BOŠNJAČKA MAHALA U ISTANBULU

Ukoliko ne poznajete turski jezik, a doputovali ste u Istanbul, ne znate kuda i kako, sjednite u gradski autobus sa natpisom "Bajrampaša" i kada stignete na odredište više nećete biti stranac. Naime, dio grada pod istoimenim nazivom naseljen je ljudima iz BiH i Sandžaka. Na ulici se čuje žamor ljudi koji govore našim bosanskim jezikom i svi oni su spremni u svakom trenutku da pruže ruku pomoći. Na restoranima možete vidjeti natpise tipa "Bošnjačka pita" ili postere Halida Bešlića. (...)

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=16984

Edited by vememah

ju ovo neki moji :rolf:

a chija je to pesma, mislim, ko peva?

Pa spektakl

Kosovo je Srbija - Istanbul je Jugoslavija :D

@gospa buba Nada Topcagic

8 minutes ago, gospa buba said:

ju ovo neki moji :rolf:

a chija je to pesma, mislim, ko peva?

Nada Topčagić. 

Edited by vememah

Ali pesma Morning is :rolf:.

A u drugim vestima, Turci će da nas uče demokratiji, dotle smo stigli :cry:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.