Mel Posted March 31 Share Posted March 31 1 minute ago, Shan Jan said: Ma dok ja zatvorim finansijsku konstrukciju eto ti ga ovde ceo Piter i Moskva Jel htela zena bogata da se udaje, jeste, jesi ti hteo da se zenish - nisi. Sad izvoli pa zatvaraj finansijsku konstrukciju. 4 Link to comment
gospa buba Posted March 31 Share Posted March 31 je moze za nas bez ochiju, shta se zbilo u turskoj (osim te zenidbe ) Link to comment
ObiW Posted April 1 Share Posted April 1 Sve je pošlo naopačke za vrapce i mačke i za sultana Erdogana. Link to comment
Facundo Orellana Posted April 1 Share Posted April 1 Držao je CHP i Izmir. Bursa i Adana su postali opozicioni danas. Inače, nakon prošlogodišnjeg neuspeha opozicija je išla odvojeno, i ovo je veliki uspeh CHP, jer su pobedili uprkos tome što je jednokružni sistem u pitanju, a DEM(Kurdi) i IP su imali svoje kandidate na mnogim mestima. Erdoganu je ušla u biračko telo YRP još konzervativnija islamisti čeka partija, koja je postigla dobar rezultat (6%). AKP je pometen kombinacijom loše ekonomske situacije i rata u Gazi, gde je Erdogan potpuno limitiran da velike reči, pretvori u nekakva dela. Nije to Sirija ili PKK gde bi se on postavio kao ozbiljan igrač, već može samo da ćuti i čeka da sve prođe. 2 Link to comment
Mel Posted April 1 Share Posted April 1 Jel ima u Turskoj nekih kradja izbora kao kod nas il nema takvog zezanja chak ni ako si sultan? Link to comment
Mercuzzio Posted April 1 Share Posted April 1 Za nas neupućene, o čemu se ovde radi? 5 Link to comment
salerokada Posted April 1 Share Posted April 1 Na N1 kažu da je to "balkanska mahala". Naselje od 200.000 ljudi od čega je 60% Bošnjaka i 20% Makedonaca. Meni to malo čudno jer bih očekivao da bar ti Bošnjaci glasaju za Erdogana. Doduše, tada bi verovatno gledali bosansku a ne jugoslovensku zastavu. 1 Link to comment
vememah Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Jeste. Quote BOŠNJAČKA MAHALA U ISTANBULU Ukoliko ne poznajete turski jezik, a doputovali ste u Istanbul, ne znate kuda i kako, sjednite u gradski autobus sa natpisom "Bajrampaša" i kada stignete na odredište više nećete biti stranac. Naime, dio grada pod istoimenim nazivom naseljen je ljudima iz BiH i Sandžaka. Na ulici se čuje žamor ljudi koji govore našim bosanskim jezikom i svi oni su spremni u svakom trenutku da pruže ruku pomoći. Na restoranima možete vidjeti natpise tipa "Bošnjačka pita" ili postere Halida Bešlića. (...) http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=16984 Edited April 1 by vememah 1 1 Link to comment
gospa buba Posted April 1 Share Posted April 1 ju ovo neki moji a chija je to pesma, mislim, ko peva? Link to comment
Mercuzzio Posted April 1 Share Posted April 1 Pa spektakl Kosovo je Srbija - Istanbul je Jugoslavija 3 2 Link to comment
vememah Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Tu je CHP pobedio 47:42 na izborima za predsednika opštine, dakle ima i jednih i drugih, kao i drugde. https://www.dailysabah.com/elections/march-31-2024-turkish-local-elections-results/istanbul/bayrampasa/district-local-election-results Edited April 1 by vememah Link to comment
vememah Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 8 minutes ago, gospa buba said: ju ovo neki moji a chija je to pesma, mislim, ko peva? Nada Topčagić. Edited April 1 by vememah Link to comment
duda Posted April 1 Share Posted April 1 Ali pesma Morning is . A u drugim vestima, Turci će da nas uče demokratiji, dotle smo stigli 4 Link to comment
Recommended Posts