Jump to content
IGNORED

Mustafa Kemal'in askerleri

InvisibleLight

Recommended Posts

1 minute ago, Shan Jan said:

Ma dok ja zatvorim finansijsku konstrukciju eto ti ga ovde ceo Piter i Moskva :cry:

Jel htela zena bogata da se udaje, jeste, jesi ti hteo da se zenish - nisi. Sad izvoli pa zatvaraj finansijsku konstrukciju.:sleep:

• Haha 4

Držao je CHP i Izmir. Bursa i Adana su postali opozicioni danas. Inače, nakon prošlogodišnjeg neuspeha opozicija je išla odvojeno, i ovo je veliki uspeh CHP, jer su pobedili uprkos tome što je jednokružni sistem u pitanju, a DEM(Kurdi) i IP su imali svoje kandidate na mnogim mestima. Erdoganu je ušla u biračko telo YRP još konzervativnija islamisti čeka partija, koja je postigla dobar rezultat (6%). AKP je pometen kombinacijom loše ekonomske situacije i rata u Gazi, gde je Erdogan potpuno limitiran da velike reči, pretvori u nekakva dela. Nije to Sirija ili PKK gde bi se on postavio kao ozbiljan igrač, već može samo da ćuti i čeka da sve prođe. 

• Hvala 2

Na N1 kažu da je to "balkanska mahala". Naselje od 200.000 ljudi od čega je 60% Bošnjaka i 20% Makedonaca.
Meni to malo čudno jer bih očekivao da bar ti Bošnjaci glasaju za Erdogana. Doduše, tada bi verovatno gledali bosansku a ne jugoslovensku zastavu.

• Hvala 1

Jeste.

BOŠNJAČKA MAHALA U ISTANBULU

Ukoliko ne poznajete turski jezik, a doputovali ste u Istanbul, ne znate kuda i kako, sjednite u gradski autobus sa natpisom "Bajrampaša" i kada stignete na odredište više nećete biti stranac. Naime, dio grada pod istoimenim nazivom naseljen je ljudima iz BiH i Sandžaka. Na ulici se čuje žamor ljudi koji govore našim bosanskim jezikom i svi oni su spremni u svakom trenutku da pruže ruku pomoći. Na restoranima možete vidjeti natpise tipa "Bošnjačka pita" ili postere Halida Bešlića. (...)

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=16984

Edited by vememah
  • +1 1
  • Hvala 1
8 minutes ago, gospa buba said:

ju ovo neki moji :rolf:

a chija je to pesma, mislim, ko peva?

Nada Topčagić. 

Edited by vememah

Ali pesma Morning is :rolf:.

A u drugim vestima, Turci će da nas uče demokratiji, dotle smo stigli :cry:

• +1 4