keitel Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 To bi bilo to, ovo više ni bergasa ne može da jinksuje.
freakns Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 preziveo Federer... 9 godina bez propustenog 1/4 finala GS... sunce ti :o
Miljenko Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ne vredi. Ana i dalje ne razmislja tokom meca. Losa selekcija udaraca ce joj opet doci glave, ako nesto brzo ne promeni.
InvisibleLight Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ne vredi. Ana i dalje ne razmislja tokom meca. :isuse:Losa selekcija udaraca ce joj opet doci glave, ako nesto brzo ne promeni.pa nakon prvog gema i propustene brejk (ili dve?) lopte i onog 15minutnog druogog koji je ipak izgubila, krenula je sa autodestruktivnom nervozomnestrpljivo.a opet malo treba da krene i okrenesamo da osvoji sad na svoj servis i izjednaci
aram Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 nema su cim, dizvines :) osim jakog forhenda, ona druga oruzja skoro da i nema.
InvisibleLight Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) neiznudjene greske 33 - 5 :frust:a duplih servisnih koliko?? 9o jee... Edited June 2, 2013 by InvisibleLight
duda Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ana nema veze, to je jasnoali aga, pa to je žestok smormarej je za nju mala macatoliko me je iznervirala onim vraćanjem i slajsanjem, reči nemammogu da je zovu i umetnica (mats) ali to što ona igra, to je za mene totalni antitenissmor smoreni
freakns Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 postoji nesto sto se zove takticko igranje, menjanje ritma, trazenje rupi. ono sto Radwanska igra nije nista od toga. ona je gori pusher od KaroliniceMurray je, pogotovo danas, daleko od toga. on je pravi primer takticara, koji ponekad postane previse defanzivan i onda igra najodvratniji tenis u prvih 100-Simon(koji je muska Radwanska, mucno ga je gledati)
harper lee Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ana nema veze, to je jasnoali aga, pa to je žestok smormarej je za nju mala macatoliko me je iznervirala onim vraćanjem i slajsanjem, reči nemammogu da je zovu i umetnica (mats) ali to što ona igra, to je za mene totalni antitenissmor smoreniApsolutno. Negledljiv tenis.
Cash Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ANA protiv AGE kolko puta vec vidjeno. Jebote kad igra protiv nje stvarno ima kompleks. Imam utisak kad bi je dobila jednom da bi je dobila i u narednih 10 meceva bez problema. Ali dobro ako nista drugo stici ce do 12 mesta na WTA jedino ako JJ ne poludi do kraja pa ce ANA da padne na nesretno 13. mesto :D
freakns Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 NJole drugi na Chatrier, DZejlena poslednji na Lenglen
Recommended Posts