June 2, 201311 yr Ne vredi. Ana i dalje ne razmislja tokom meca. Losa selekcija udaraca ce joj opet doci glave, ako nesto brzo ne promeni.
June 2, 201311 yr Ne vredi. Ana i dalje ne razmislja tokom meca. :isuse:Losa selekcija udaraca ce joj opet doci glave, ako nesto brzo ne promeni.pa nakon prvog gema i propustene brejk (ili dve?) lopte i onog 15minutnog druogog koji je ipak izgubila, krenula je sa autodestruktivnom nervozomnestrpljivo.a opet malo treba da krene i okrenesamo da osvoji sad na svoj servis i izjednaci
June 2, 201311 yr neiznudjene greske 33 - 5 :frust:a duplih servisnih koliko?? 9o jee... Edited June 2, 201311 yr by InvisibleLight
June 2, 201311 yr ana nema veze, to je jasnoali aga, pa to je žestok smormarej je za nju mala macatoliko me je iznervirala onim vraćanjem i slajsanjem, reči nemammogu da je zovu i umetnica (mats) ali to što ona igra, to je za mene totalni antitenissmor smoreni
June 2, 201311 yr postoji nesto sto se zove takticko igranje, menjanje ritma, trazenje rupi. ono sto Radwanska igra nije nista od toga. ona je gori pusher od KaroliniceMurray je, pogotovo danas, daleko od toga. on je pravi primer takticara, koji ponekad postane previse defanzivan i onda igra najodvratniji tenis u prvih 100-Simon(koji je muska Radwanska, mucno ga je gledati)
June 2, 201311 yr ana nema veze, to je jasnoali aga, pa to je žestok smormarej je za nju mala macatoliko me je iznervirala onim vraćanjem i slajsanjem, reči nemammogu da je zovu i umetnica (mats) ali to što ona igra, to je za mene totalni antitenissmor smoreniApsolutno. Negledljiv tenis.
June 2, 201311 yr ANA protiv AGE kolko puta vec vidjeno. Jebote kad igra protiv nje stvarno ima kompleks. Imam utisak kad bi je dobila jednom da bi je dobila i u narednih 10 meceva bez problema. Ali dobro ako nista drugo stici ce do 12 mesta na WTA jedino ako JJ ne poludi do kraja pa ce ANA da padne na nesretno 13. mesto :D