Turnbull Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Djerila upravo milki muslimane po glavi i govori: pa nije lepo to pto ste uradili, stvarno nije lepo... Jer je Draža tako naredio.
Otto Katz Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Nidje djerile?Da đerile. Nema više NJKV, ja ne znam hoću li nastaviti.
Кристофер Лумумбо Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 krivo mi sto nisam ovo poceo da gledam od pocetka sa vama :(
Turnbull Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=0tdsL4kvp_IViloina nije za kojota, nego za srpskog seljaka... Edited December 8, 2013 by Syme
gagorder Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Leya Keller @leyakeller nemojte misliti da ja ovo gledam dobrovoljno, nego sa studentima radimo čitanje narativa ravne gore prema aristotelu. ja idiot smislila.:D
Singer Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 A vojska samo jede.... stvarno radose... c c c c
Turnbull Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) Djerila upravo milki muslimane po glavi i govori: pa nije lepo to pto ste uradili, stvarno nije lepo... Jer je Draža tako naredio.Kakav legalista, jebo te bob...Jedi govna, Radoše Bajiću. Edited December 8, 2013 by Syme
Hamlet Strašni Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ja sam večerao, pa sam opet gladan.Moraću od mame da tražim da mi ispeče gibanicu
Giggsy Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Komunisti oce da biju popa, a Chicha posti, jer "petak je"
Recommended Posts