vathra Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Једно питање, да ли на крају сваке епизоде стоји да је серија инспирисана историјским догађајима, или је то само на крају сезоне?
Singer Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 (edited) na pocetku prve i kraju poslednje epizode iircosecam cudnu vrstu praznine i usamljenosti Edited January 19, 2014 by Singer
Turnbull Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Prilično samsiguran da je samo na kraju sezone.
Turnbull Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 na pocetku prve i kraju poslednje epizode iircosecam cudnu vrstu praznine i usamljenosti Potpuno te razumem. Počinjem malo i da kriziram.
Singer Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Potpuno te razumem. Počinjem malo i da kriziram.Da ne dozivljavamo neku vrstu radosevog vijetnamskog sindroma? :(
batticuore Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 osecam cudnu vrstu praznine i usamljenosti Ali stvarno stvarno +1!! Ja zaboravila da je kraj sezone, spremila neku tortu da jedem, vrtim kanale i sve čekam da počne a sad vidim kreće ovo neko "Odumiranje"...Vratite mi moje četnike i partizane!!!
Turnbull Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 E, pa i to 'dumiranje obećava. Srpsko selo posle partizana. Da su pobedili četnici, bilo bi drugačije...
Turnbull Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Someday, there'll be new episodes of Ravna GoraThat's the day, I throw my drugs awayhttp://www.youtube.com/watch?v=985JGeGq_tc
Töölönlahti Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Od mozga koji vam je doneo ukazivanja™ poput:Istok Pavlović @istok Jan 14 Živo me zanima da li na kineskim društvenim mrežama ljudi kukaju kako je kineska nova godina sranje i treba da se ukine?... i izvale™ poput:Istok Pavlović @istok Dec 26 San mnogih devojaka je da nađu dečka koji je shared hosting i da ga pretvore u dedicated server.... stiže i sveobuhvatna i kvalitetna recenzija Ravne Gore:Istok Pavlović @istok 6h Odgledah na YouTubu par epizoda Ravne Gore koju su ovde svi pljuvali. Serija sasvim ok, respect za prvi pokušaj realnog prikaza tog perioda.Pametnom dosta. -_-
Recommended Posts