Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Nisi pravi revolucionar. Nego, ima li još ili je ovo season finale? :unsure:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Valjda ima još dve epizode :huh:Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Posted

To je to: kolona predvodjena Cicom nam odmice u sumu, sva ophrvana dilemama, a komunjare se svrckaju po beogradskim stanovima i planiraju kako da obrlate srpskog seljaka...

Posted
Kako loše glumi ova Radoševa Zlata Petković™, jad i čemer.
Ova Aćimovićeva Helga? Svaku scenu automatski pretvara u Alo Alo bez greške.
Praštajte braćo, bio sam na romantičnoj večeri u dvoje sa ljepšom polovicom!
Oh, samo to ne.
Dobro vece svima.
Pomoz bog, junače! Bićeš mi posilni.
Da li je moguce da niko nije registrovao diskretno probanje mekote kreveta koje je rutinski obavio drug Stari?
Ali naravno, i ne samo mekote, nego i škripi li.
Posted

Pitam se samo,da li su Rados and co.svesni kakav su promasaj napravili.Ili oni zive u nekoj zacaranoj kugli do koje realan i normalan svet ne dospeva.Da li je taj covek svestan da posle svake epizode vecina ljudi izludi

Posted (edited)
Ova Aćimovićeva Helga? Svaku scenu automatski pretvara u Alo Alo bez greške.
Ta, boja košulje i kose me podsjetila na Zlatu iz PO. Kršio sam ruke dok sam je gledo kako glumi...Jedva čekam neki jutub pa da ovu epizodu pažljivije odgledam, mnogo radašinovske simbolike, prikrivenih poruka i svega ostalog je natrpano u samo jednu epizodu.Nisam iznenađen, kralj smutnje i spletki se večeras konačno pojavio. Valja ovo da se baš podvrgne analizi, od ničim izazvanog njihanja (2X) slike kralja Aleksandra na zidu kraj genealovog prozora, pa do tog Titovog testiranja kreveta. I ko zna šta će još da iskrsne. Edited by pogranicni
Posted

Dajte link čim se pojavi, tako vam sina Dragana!

Posted

Sem lomljenja slavskog kolaca u ovoj epizodi niko nije jeo!! :o

Posted

Pošto smo se večeras oprostili od Trule Jabuke, bio bi neki osnovni red da se prisjetimo faca koje slaže prije prelaska u akciju. Nenadoknadiv gubitak. Ostali smo bez NjKV, Caneta, sad i Trula ode. Surova je ova naša borba, braćo. Uzima samo najbolje.

Posted

Trulog smo izgubili u epizodi sa najvise pucanja! U ovoj se pucalo kao ni u jednoj do sad!

Posted
Sem lomljenja slavskog kolaca u ovoj epizodi niko nije jeo!! :o
E, al' zato bilo ovih koji bi da jebu....Edit: a i Acimovic sa Helgom mi sumnjiv...
Posted
Valjda ima još dve epizode :huh:Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jooj, a ja tek večeras prvi put gledala. :( I to ne ni celu epizodu, tek od scene iz biblioteke...Maiko mila.