Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija


Filipenko

Recommended Posts

Kad je vec pomenuta eksplozija u Smederevu, da uskocim sa iseckom iz novina. Novo Vreme je o eksploziji obavestilo dva dana kasnije, na dnu druge strane, Mustafu nisu pominjali.20jo03s.jpgO eksploziji u narednim danima vise nisu pisali.
Offtopk, odličan mi je izvještaj o summitu na Berghofu. :fashisto: :s_u:
Link to comment
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Turnbull

    275

  • Singer

    160

  • Filipenko

    123

  • Otto Katz

    123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kad je vec pomenuta eksplozija u Smederevu, da uskocim sa iseckom iz novina. Novo Vreme je o eksploziji obavestilo dva dana kasnije, na dnu druge strane, Mustafu nisu pominjali.O eksploziji u narednim danima vise nisu pisali.
Pa kako da ga spominju, pojma nisu imali o kome se radi.
http://www.blic.rs/K...a-Radosa-Bajica''O seriji i knjizi govorili su ugledni gosti Radoša Bajića i “Blica”: Vuk Drašković, političar i književnik, Dušan Kovačević, dramski pisac i Momčilo Pavlović, istoričar.''Baš me zanima šta su rekli. I jbt šta će Kovačević tu!?
Čuj, šta će jedan od glavnih revizionističkih govnara tu...pravo pitanje je gde im je drugar Slobodan Homen.
Vesti iz regiona su nalazile mesto u stampi toga doba

Obrati paznju na povlastice u HZ4k8spt.jpg

Kao i uvek, treba se napiti čiste jutarnje lađane vode sa izvora kad god se čovek susretne sa takvim monstruoznim konstruktima poput tih iz novina...http://www.youtube.com/watch?v=TTrwUdFuHrU
Link to comment

Nego, hoće li ovo biti i poslednja sezona "Ravne gore"? Opšte reakcije su takve da mislim da RTS neće više ulagati u ovo. Ostaće RG kao Tijanićevo abortirano testamentarno ostvarenje. Mada su rejtinzi takvi da bi neka od Novih televizija mogla to da preuzme.

Link to comment

Kako to misliš, zar nije snimljeno sve od početka do kraja ovog remek-dela? Ne oslanjaju se valjda na gledanost da vide da li će biti još sezona... javni servis, jebe im se za rejtinge.

Link to comment

Gledao nesto malo. Zna Rados baja sta radi. Sve je to onako u cetnickom stilu, sporo, mlitavo, neolucno, trutavo, mlohavo, mlitavo, sipljivo, onako nekako sve nesto kao ...Uhvatio je tu ravnogorsku zicu, za pohvalu zaista.Mozda ce zadnja epizoda biti kad pocnu da saradjuju sa okupatorom?

Edited by vodebele
Link to comment

jerima neko pristup piplmetrima, jese zna uopste kakva je gledanost?sem teme koja bi sigurno mogla biti atraktivna masama, ovo mi stvarno ne deluje da pruza bilo sta potrebno da bi bilo gledano.

Link to comment
jerima neko pristup piplmetrima, jese zna uopste kakva je gledanost?sem teme koja bi sigurno mogla biti atraktivna masama, ovo mi stvarno ne deluje da pruza bilo sta potrebno da bi bilo gledano.
kod nas smeca poput indijskih i turskih serija razvaljuju sa gledanoscu, a nece ovo.
Link to comment

@hattorine znam li si pogledao bar jednu epizodu neke od tih djubre turskih serija, ali one imaju jaku produkciju, veoma veste pisce, likove koji actually imaju replike, razvijenu fabulu, klifhengere i generalno pruzaju solidnu zabavu - da skratim, u njima se nesto desava, za razliku od ove nocne more (probao sam da gledam, Bog zna da sam probao posto sam video scenu u vozu, ali ne ide, braco i sestre, ne ide)

Edited by Marko M. Dabovic
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...