Прслин Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Добар али кратак интервју у Гардијану пре неки дан....Whedon, who as a child had read out plays with his family during the holiday season...Ова реченица ми решила део овогодишњег тромесечног распуста. :)
Lrd Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 (edited) Pa, mislim da je krajnje vreme da počne da se hajpuje jedna od najočekivanija serija ove sezone i nova radost. Ne mogu da dočekam. Edited September 14, 2013 by Lrd
Arkadija Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ne izgleda loše, ali glumci su mi totalno antipatični.
Lrd Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Ne izgleda loše, ali glumci su mi totalno antipatični.Razumem, uvek su kod Džosa likovi u prvom planu, ali ovde stvarno na prvi pogled ne deluje da ima bilo koga osim Tomija iz Angela. Ali, ako nekom verujem, to je Džos.
Filipenko Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Uvek dobre serije po strip licencama...
Lrd Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Uvek dobre serije po strip licencama... Pa bilo je dobrih, nije da nije. Meni je omiljena Batman: Animated Series.Neka, neka, poješćeš svoje reči, MMW!
Ajant23 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) Disney drži Marvel i imena: Josha Whedona, Shanea Blacka, Jamesa Vanderbilta, Alvina Sargenta i Stevea Klovesa, već su pokazala da je to na filmu mnogo srećnije od jadnog DC-a, koji je spao na otužnog Goyera i ekipu, koji filozofski redukuju uspešno jedino sopstveni talenat, koji su davno promašili, kao i braću Nolan, koji imaju jednog brata koji zna da režira i nijednog koji zna da piše scenario...Daleko od toga da će biti previše, ali ova serija jeste prvorazredni materijal za hype, po najvećem broju razloga u odnosu na ostale ove jeseni... Mada, nije ovo baš moja šolja čaja od nane... Edited September 17, 2013 by Ajant23
Calavera Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Koliko sam shvatio, Joss ce na ovome biti samo konsultant? :(
Lrd Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Gde si to video? Napisao je i režirao prvu epizodu, potpisan je kao executive producer i njegovo ime je među tri "created by". Ne mislim da će da piše i režira svaku, ali ova prva epizoda je 100% njegova, vidi se rukopis na sve strane.
Calavera Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) http://www.hitfix.co...ed-new-series#4 We're nervous because:Joss Whedon is meant to be part-time on this show, while Jed Whedon and Maurissa Tancharoen are intended to be the main showrunners, but their talent is untested away from their famous brother/brother-in-law. Already, there have been reports that Joss had to come in to do major rewrites because of problematic early scripts. Pilot jeste bio dobar, onaj izlazak iz senke i izvinjavanje za melodramaticnost istog Edited September 25, 2013 by Calavera
Lrd Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Haj' videćemo. Bilo je dobrih fora, ali sam se najviše smejao na: God, are you dismissed.
Arkadija Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ne sviđa mi se, a i kao što sam gore napomenula, ko da su glumce birali po antipatičnosti, a ne po nekom drugom umeću.
luba Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 kamo hvalospevi, lurde?iako je dosta njih tupilo budalastine, dobili smo celu sezonu, jea!moj kras na agenta kulsona konacno neko shvatio, fala bogu. i srce mi je na mestu sto je general ispostovan.
Calavera Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Coulson objasnjava, ali ova mladjarija same crne rupe u pogledu harizme. Verovatno mi se nece dati da skidam cetvrtu epizodu...
Recommended Posts