Jump to content
IGNORED

hram dzosa vedona: firefly i ostala remek-dela


Lrd

Recommended Posts

 • Replies 220
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Lrd

  41

 • Ajant23

  18

 • Arkadija

  15

 • nera

  14

Pošto sam dokona ovih dana, a svi hvalite Furefly, a i zauzima mi već nekoliko godina jedno 4 GB, počela sam da gledam.Za sada, posle tri odgledane epizode, mogu da kažem da je zanimljivo i maštovito i sviđa mi se taj western border milje.

Link to comment

Nije da se nisu potrudili. Jesi li provalila da psuju na kineskom, i da dosta tehnike i natpisa ide dvojezično ako ne i potpuno na kineskom?Realnija budućnost.

Link to comment
Nije da se nisu potrudili. Jesi li provalila da psuju na kineskom, i da dosta tehnike i natpisa ide dvojezično ako ne i potpuno na kineskom?Realnija budućnost.
Da, da.Sve deluje kao potpuno realno. Mislim, ja tako zamišljam pionire koji se otisnu da traže bolji život na graničnim područjima Naravno, da tu ima čitav niz gusara, prevaranata i "spretnih" preduzetnika i još kojekakvih likova.
Link to comment
Tema o SF serijama, a ovoliko vas nije gledalo Firefly? :o
Svaki put me vučete za jezik, ali ja obično izdržavam... Firefly je jedna od onih kultnih serija čiji appeal ja jednostavno ne razumem. Nemam ni malo razumevanja za kaubojštinu u svemiru, osim ako je animirana. A i to tek ponekad.cowboy_bebop_desktop_1024x768_wallpaper-276818.jpgsaberrider.jpg
Link to comment
Svaki put me vučete za jezik, ali ja obično izdržavam... Firefly je jedna od onih kultnih serija čiji appeal ja jednostavno ne razumem.
Dopadljivi likovi, snappy onelineri, odlicnost scenarija i rano ukidanje koje im je obezbedilo mesto u legendi. Nije bas Bebop koji je na sve to (sem ukidanja, je li) imao i mocnu pricu, ali jeste super limunadica koja se brzo odgleda i ima visok rewatch value. Edited by Calavera
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...