Jump to content
IGNORED

hram dzosa vedona: firefly i ostala remek-dela

Lrd

Recommended Posts

Posted

divan, pametan, mali film. mislim da mi je najbolje od svega što nije već viđen.

što se njegovih romantičnih poduhvata tiče, ovo mu je mnogo bolje ispalo od Much ado...

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

41

• Ajant23

18

• Arkadija

15

• nera

14

Posted (edited)

Odlično finale Marvels Agentsa!  :Hail:

Šteta što cela sezona nije bila na ovom nivou, ali preživeli smo. Sad jedva čekam drugu.

Edited by Lrd
Posted

blagis tebi, ja tek veceras.

samo ne mogu da prezalim sto patona vise nema i sve nade polazem u resureksn.

Posted

blagis tebi, ja tek veceras.

samo ne mogu da prezalim sto patona vise nema i sve nade polazem u resureksn.

Samo ti pogledaj, pa se javi. :)

U više navrata mi suza došla na oko.

Posted

meni ovih dana bafi spašava razum. 

Posted

Malo kasnim ali upravo zavrsih Marvelove Agente, kakva efektna zavrsnica! Ko ce docekati drugu sezonu.  :ziga:

Lubo, tebe direktno krivim za svoje simpatisanje Vorda posto sam ispostovala da ne simpatisem Kolsona!  <_<

Posted

Malo kasnim ali upravo zavrsih Marvelove Agente, kakva efektna zavrsnica! Ko ce docekati drugu sezonu.  :ziga:

Lubo, tebe direktno krivim za svoje simpatisanje Vorda posto sam ispostovala da ne simpatisem Kolsona!  <_<

Dilema Vord-Kolson je ništa prema trilemi Skaj-Mej-Ficsimons, molim lepo!

Posted

Dilema Vord-Kolson je ništa prema trilemi Skaj-Mej-Ficsimons, molim lepo!

Eh, ali ti imas trilemu, ja se zagledah u dirty cop-a jer mi je receno da je good cop nono, i sta sad molim lepo! <_<

Meni su sve zenske ekstra u seriji, mozda ipak Mej kao favorit, a odusevile su me i Asgardijanske ratnice.

• 2 months later...
Posted

Nope, ni u Dzosa ni u Kajla, samo sam nestrpljiva da vidim kakvu pitu su nam umesili ;)

• 3 weeks later...
Posted

najs :) 

a kad smo kod sy-fy oce li ici defiance treca sezona? i nije mi jasno sta vide u julie benz...usrala mi dextera a ni ovde nije bolja. ko milfica domacica neka. 

• 4 weeks later...
Posted

Početak druge sezone nije na nivou finala, ali je daleko iznad nivoa sredine prve sezone. A došla je i Number Three. :Hail: