Alis Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 divan, pametan, mali film. mislim da mi je najbolje od svega što nije već viđen. što se njegovih romantičnih poduhvata tiče, ovo mu je mnogo bolje ispalo od Much ado...
Lrd Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 (edited) Odlično finale Marvels Agentsa! Šteta što cela sezona nije bila na ovom nivou, ali preživeli smo. Sad jedva čekam drugu. Edited May 14, 2014 by Lrd
luba Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 blagis tebi, ja tek veceras. samo ne mogu da prezalim sto patona vise nema i sve nade polazem u resureksn.
Lrd Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 blagis tebi, ja tek veceras. samo ne mogu da prezalim sto patona vise nema i sve nade polazem u resureksn. Samo ti pogledaj, pa se javi. :) U više navrata mi suza došla na oko.
nera Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Malo kasnim ali upravo zavrsih Marvelove Agente, kakva efektna zavrsnica! Ko ce docekati drugu sezonu. :ziga: Lubo, tebe direktno krivim za svoje simpatisanje Vorda posto sam ispostovala da ne simpatisem Kolsona! <_<
Lrd Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Malo kasnim ali upravo zavrsih Marvelove Agente, kakva efektna zavrsnica! Ko ce docekati drugu sezonu. :ziga: Lubo, tebe direktno krivim za svoje simpatisanje Vorda posto sam ispostovala da ne simpatisem Kolsona! <_< Dilema Vord-Kolson je ništa prema trilemi Skaj-Mej-Ficsimons, molim lepo!
nera Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Dilema Vord-Kolson je ništa prema trilemi Skaj-Mej-Ficsimons, molim lepo! Eh, ali ti imas trilemu, ja se zagledah u dirty cop-a jer mi je receno da je good cop nono, i sta sad molim lepo! <_< Meni su sve zenske ekstra u seriji, mozda ipak Mej kao favorit, a odusevile su me i Asgardijanske ratnice.
nera Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Kyle MacLachlan Joins Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. in Critical Role Meni sjajno, sad me zanima izvedba :)
Lrd Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Kyle MacLachlan Joins Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. in Critical Role Meni sjajno, sad me zanima izvedba :) U Džosa sumnjaš?
nera Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Nope, ni u Dzosa ni u Kajla, samo sam nestrpljiva da vidim kakvu pitu su nam umesili ;)
luba Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 hajp. skaj se osisala, son of koul nosi naocare, pokvareni vord ima bradicu, mej razbija ko i uvek. http://youtu.be/t6Nhd0r2s08
Lrd Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 hajp. skaj se osisala, son of koul nosi naocare, pokvareni vord ima bradicu, mej razbija ko i uvek. http://youtu.be/t6Nhd0r2s08 Hajp. I mnogo mi se sviđa što je utorak.
mustang Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 najs :) a kad smo kod sy-fy oce li ici defiance treca sezona? i nije mi jasno sta vide u julie benz...usrala mi dextera a ni ovde nije bolja. ko milfica domacica neka.
Lrd Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Početak druge sezone nije na nivou finala, ali je daleko iznad nivoa sredine prve sezone. A došla je i Number Three.
Recommended Posts