Hella Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Meni je super što su klinci bili dovoljno drčni da nekome na poziciji autoriteta pokažu svoje neslaganje sa onim što vide kao ponižavanje i vređanje.
Turnbull Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Jer je napuštanje smornog predavanja isto što i spaljivanje ambasade. <_< Rekoh ti da je previše Dejli fejla štetno po tvoje intelektualne sposobnosti.
Hella Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Jer je napuštanje smornog predavanja isto što i spaljivanje ambasade. <_< to je samo radi dramskog efekta ali fakat je da zatucani kreteni radnim danima na ppp imaju solidan popust ako su muslimani mislim da je to zbog srebrenice jednom je jedna građanistkinja rekla da se posle toga više ne smeju pričati vicevi o muji i hasi Edited August 21, 2014 by Hella
Hella Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) šta će meni popust pun sam ko španske galije ali kako god da je hepening ovako prošao u srbiji konstatovalo bi se kako smo odvratno zaostala mitomanski nastrojena nacija uništena memorandumom izolacijom i veronaukom te bi se poručilo evropi da putuje i ne čeka na nas Edited August 21, 2014 by Hella
braca Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Znaci postoje tabu teme o kojima ne sme da se diskutuje, da se religiozna decica ne bi uvredila... Ja bih da se osvrnem na ovo (UPOZORENJE, link nije za osetljive) : they pose threats to health (I showed people ‘purifying their souls’ by wading in the stinking germ-laden Ganges) Edited August 21, 2014 by braca
Turnbull Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 šta će meni popust pun sam ko španske galije Nemaš kartu ni do Barselone?
belch Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Znaci postoje tabu teme o kojima ne sme da se diskutuje, da se religiozna decica ne bi uvredila... Ja bih da se osvrnem na ovo (UPOZORENJE, link nije za osetljive) : they pose threats to health (I showed people ‘purifying their souls’ by wading in the stinking germ-laden Ganges) ali tema je bila meme a ne da li su hindusi čisti ili prljavi
braca Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 a ona nije ni rekla da su hidusi prljavi, nego da je kupanje u utraprljavoj reci religiozni meme
Аврам Гојић Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 to ne znači ništa, to je pseudoscience. ostaje samo priča o prljavštini. nije im se to slušalo, pa su izašli.
Miralem Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 naravoucenije: ako je neko nekad bio potlacen, sada ga treba podrzavati kad se kupa u prljavoj vodi i veruje u neke kretenluke i biva generalno zatucan.
Turnbull Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Pa zašto se ne kupa u svom kidney shaped bazenu? Ili recimo, zašto ako već nema hleba, ne jede kolače? Dokins objasnio - zbog religije -_-
kim_philby Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ja nalazim neverovatnim da neko u xxi veku ozbiljno koristi termin poput 'meme' u predavanju. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Recommended Posts