Jump to content
IGNORED

Hannibal (2013, NBC)

Lrd

Recommended Posts

Posted

Hannibal Season 3: Gillian Anderson Is a Full-Fledged Series Regular

:Hail:

• 4 months later...
  • Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

104

• Arkadija

86

• Calavera

59

• *edited by mod

52

Posted

Dzabe Senak Peak kada su ga gurnuli za leto :(

Posted (edited)

Zar nije uvek bio leti?

Kraj maja, početak juna, tako nešto?

Edited by Arkadija
Posted (edited)

Do sada je bila prolecna serija, sad ce postati letnja..

Nije to lose, nece imati bog-zna-kakvu konkurenciju, pa bi i rejtinzi trebalo da budu zadovoljavajuci..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

Jebe ovaj trejler, ne mogu da dočekam. Kako beše šta sa knjigama. Vidim ovde se pojavljuje Japanka, verovatno potomkinja one Japanke iz Hannibal rising.

• 2 weeks later...
Posted

Odgledao sam obe sezone u cca nedelju dve pa par utisaka mada je manje više sve rečeno.. Knjige nisam čitao, pa ne znam gde se priče razilaze, niti mi je to bitno..

Sve u svemu sam zadovoljan. Dancy mi je neubedljiv, ali sreća pa je tu Mikelsen da glumi za obojicu (trojicu, četvoricu...) Vizuelno je serija spektakularna. Primedba na broj /neobičnih/ ubistava, voleo bih više da je slučajeva manje ali da su detaljnije obrađeni. Ovako, izginu kamara ljudi na najbolesnije moguće načine u nekom relativno kratkom roku, malo je previše. Još jedna primedba na račun razotkrivanja Hanibala koje je urađeno sporo i nekako smušeno, a to je trebalo da bude katarza sezone i ono što sam najviče čekao da vidim. Npr, ne mogu da se setim momenta kada je Džek (koga je Hanibal vozao samo tako) počeo da veruje Grejemu, već je to bio proces koji je trajao, mislim da bi bilo ubedljivije i impaktnije po gledaoca da se sve desilo u momentu. Ono što me malo iritiralo je način na koji Gilian Anderson priča, tempom 2 reči po minut, to je konstanta u svakom njenom pojavljivanju, delovalo mi je preglumljena ali je sve u svemu dobar lik. Ne sviđa mi se što je i ona upetljana, mislim da Hanibalov lik dobija na težini kada sve radi sam, izolovan od svega i svakoga (a tu je uvek i scena kada je Lektor upao kod nje u kuću u "radnom odelu" čim je ona završila sa fbi... Čemu?)

Dao bih 7 od 10, maks 7,5. Zabavno i vredno vremena, ništa spektakularno. Veliki plus za tehničke aspekte serije i Mikelsena, plus neke sitnije zamerke na sve ostalo. :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Vrhunska serija! I to vam kazem kao neko ko se nije nikad lozio na takve serije, The whire mi je pre toga bio zakon, dok nisam video Mikelsena i ekipu. Toliko sam se izlozio da sam procitao sve knjige o Hannibalu i mogu reci da je Mads najbolji Hannibal ikada! Bas je kao iz knjige, 100 puta bolje je odglumio i od Dzek Niklsona koji je legenda, ali Mads je nenadmasiv, bukvalno kao iz knjige, sad je moj omiljeni glumac bez pogovora.

Posted (edited)

Koliko ja volim kad mu ga Fuller da po jarkim bojama

Da!!!!!!!!! Znaci nisam jedini koji je time odusevljen! Znaci serija je prepuna lepih i jarkih boja, plus Hannibal nosi mnogo jake 3 piece suits, eh da je meni kesa pa da i ja tako haha

Edited by Staklena Brada
Posted

Vrhunska serija! I to vam kazem kao neko ko se nije nikad lozio na takve serije, The whire mi je pre toga bio zakon, dok nisam video Mikelsena i ekipu. Toliko sam se izlozio da sam procitao sve knjige o Hannibalu i mogu reci da je Mads najbolji Hannibal ikada! Bas je kao iz knjige, 100 puta bolje je odglumio i od Dzek Niklsona koji je legenda, ali Mads je nenadmasiv, bukvalno kao iz knjige, sad je moj omiljeni glumac bez pogovora.

Đavole jedan, kako ti nas ovdje ložiš  :D  

Posted

Lupas gluposti. De niro je najbolji hanibal ikad, Dzek Nikolson ne moze ni cipele da mu cisti, a ovog danca psihopatu da ne komentarisem.

Posted (edited)

E baki ja tebe ne vredjam

Edited by luba
  • 4 weeks later...
Posted

Ahhaha provaljujem da sam se ispalio sa Jackom, mesam ga sa Hopkinsom... Nego uzeo sam da gledam Dead like me i Pushin daisies of Fullera, skroz su dobre i jedna i druga, u obe serije je odlican humor, doduse Dead like me me mrzelo da gledam posle 4. epizode jer mi se cinilo da epizode nisu mnogo povezane a to ne volim. Dead like me mi je malo bolja, bas je gotivna i od samog starta me je odusevila ista stvar kao i kod Hannibala - prelepe boje! U iscekivanju nove sezone Hannibala sam se postao polu-covek polu-serija, gledam 5 serija u isto vreme da bih prekratio vreme do juna, cak sam i The Wire poceo opet da gledam.