May 9, 201410 yr vas dvojica ste jedini ljudi koje znam da se raduju :D opet sam probala pre neki dan, ne ide. prefensi je to za mene konzervu.
May 9, 201410 yr vas dvojica ste jedini ljudi koje znam da se raduju :D Pa to vise govori o tebi nego o nama!
May 10, 201410 yr ja dosao da postujem renewal ali me pretekose. nek izgura i cetvrtu ovako pa zadnje tri mogu i na netflix ;)
May 10, 201410 yr Author ja dosao da postujem renewal ali me pretekose. nek izgura i cetvrtu ovako pa zadnje tri mogu i na netflix ;) Inače si bio u pravu za prošlu epizodu i generalni plan. Mene je zbunilo znanje iz knjiga i filmova, jer tamo (muško) Fredi stvarno zagine na isti način kao ova u seriji. Inače, Mejson je sjajan, jedva čekam da odere sebi lice.
May 10, 201410 yr Scena kada dr Alana Blum sedi sa Hanibalom i onda shvati, je Videlo se kako je obzima čist užas.
May 11, 201410 yr omasio sam za alanu ali sam bar ubo to iz spojlera. ova epizoda je daleko najbolja u sezoni. vidi se da je fuler malo pustio ruku pred kraj sezone i odmah se oseti razlika.
May 11, 201410 yr Author Samo se nadam da hranjenje svinja nije ostavljeno za sledecu sezonu. Какво храњење свиња? Ако је Мејсоном, онда ће то бити у некој деветој сезони, отприлике. Ханибал је њега надрогирао и наговорио га да, између осталог, одере себи кожу с лица, па је после прошло много, много година док није покушао да му се освети и завршио како је завршио. Мада, канон је већ промењен, тако да ко зна... Edited May 11, 201410 yr by Lrd
May 11, 201410 yr Vremenski redosled iz knjiga i filmova je davno napušten, a Fauleru, verovatno nije bio nikada ni primaran. Da se drži toga, Fredi bi kao buktinju na invalidskoj stolici napravio Crveni zmaj, možda se i to dogodi u nekoj devetoj sezoni, pošto Hanibal završi u apsu, ali nekako sumnjam da će dobaciti do tog broja. Mada, moram da priznam, ova zadnja epizoda je bila ubedljivo najbolja u ovoj sezoni i kada bi sve bile približno ovakve, ko zna. Zajebana je ta gledanost među populacijom između 18-45 godina.
May 11, 201410 yr vec je negde bilo da je u planu tacno 7 sezona. naredna ce verovatno biti Hanibal u bekstvu ili nesto drugo u zavisnosti od finala ove sezone a onda je vec reseno da ide 4ta red dragon, 5ta jaganjci, 6ta hanibal i sa 7om ce da kompletiraju celu pricu.