Jump to content
IGNORED

Hannibal (2013, NBC)


Lrd

Recommended Posts

28jbmgy.jpg

 

Ovo je bilo krvavo. Vrlo "umetnička" epizoda, sa malim i većim obrtima.

 

Prošla je bila bolja, ovo je samo navlaka za sledeću.

 

Ali...uf.

Link to comment
  • Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Lrd

    104

  • Arkadija

    86

  • Calavera

    59

  • *edited by mod

    52

Jeeebote...

 

 

Uzgred, nadam se da je onaj shot Alane kako izlece kroz prozor bio referenca na:

 

 

Edited by Calavera
Link to comment

Okej, ali ajmo sad

 

 

 

Otkud mu Skali? Je l' ona bila s njim u dosluhu sve vreme ili je Hanibalu očajnički potreban nekakav partner pa je nju uzeo? Ako je prvo, ne znam šta će mu. Ako je drugo, to je onda ozbiljno i debelo odstupanje od kanona. Mislim, to odstupanje samo po sebi nije loše u seriji, ali nikada se nije menjala osnova Hanibalovog karaktera, a sad vidimo da očajava za društvom.

Čak je i prema Klaris bio vrlo blagonaklon, ali nikada nije očajavao da ona mora da bude sa njim.

 

Hmmmm...

 

 

Link to comment

 

Ja sam mislio da je ocigledno da je Du Maurier sve vreme u dosluhu s njim, kako bi inace znao da Will namerava da ga hapsi? Ta scena njih dvoje na kraju upravo sluzi kao odgovor gledaocima na to. A i fino su to nagovestili u prosloj epizodi kad je rekla Jacku da nemaju pojma koliko je Hannibal upucen, tako nesto.

 

Nego, izgleda da je i Fuller pribegao ovim cliffhangerima za kraj sezone :( U nekom intervjuu kaze da se nece svi izvuci, znaci ocigledno da je Abigail ipak pokojna. Jack i Will su bezbedni, jedino mozda Alana... koliko god je obozavao, bilo bi sjajno da odapne, ona zadnja scena iz njenog ugla kad vidi kisu kako pada u slow-motionu je divna i bila bi savrsen kraj za njenog lika. Steta sto od toga nema nista.

 

Edited by Calavera
Link to comment

Ja sam skapirao da to pokazuje koliko ih Hanibal sve kontroliše, a možda je i najava šta će u sledećoj sezoni da radi ona jednoruka.

Link to comment

Već je odavno jasno da ova serija nema nikakve veze sa knjigama i filmovima. 

 

I ja sam bila ubeđena, ne skroz,oko 85 % da je Skali u dosluhu sa Hanibalom. Malo sam se pokolebala kad se pojavio u njenoj kući u ful opremi za seckanje, ali me njena pojava zaista nije iznenadila. Ali Abigejl, jebi ga, ipak jeste.

Link to comment

pa to malo bode oci, ako su u dosluhu sta ce on u njenoj kuci u opremi za seckati... mislim nije uradio to da bi pokazao Vilu ili nekom drugom da je juri, tako da ta scena odudara. najjeziviji je izraz lica dok kolje i secka, smireno potpuno, bez besa ili bilo cega. svidelo mi se to sto nisu upatetisali onaj deo ,,i let you see me'' da Hanibal pokaze neku emociju osim besa, maligni narcisi - psihopate imaju osecaj frustracije koji je stalno prisutan, nema tu tuznih emocija osim kada ih imitiraju za druge... to bese odlicno. pohvala za Vergera, odlicno odglumljeno, neko vec rece podseca na Ralfija iz Sopranovih, mada meni lici truncicu i na Ledzerevog Dzokera... super sezona... i naravno Vilova transformacija od nervoznog na iglama do smirenog i samopouzdanog, dobar Dancy... 

Link to comment

Fuller je rekao da su sve njene scene ove sezone snimljene u toku jednog dana, navodno je ujutru sletela avionom na mesto snimanja, a uvece je vec bila na drugom avionu nazad usled obaveza u Crisisu... :Hail:

Edited by Calavera
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...