Jump to content
IGNORED

Sergej Trifunović i VB, licimur(tm) ili ne?

dillinger

Recommended Posts

Posted

Ja bih terao na sud svakoga ko bez preke potrebe ubjavi Tijaninu fotografiju. Neću da stavljam linkove, ali to je sad uradil i fakin Politika. Mrš šljame ljudski!

Posted

Slobodan Milošević@sloba_milosevic4mPredlog naslovne strane za "Kurir": PAPARAZZO! Otac Tijane Ognjanović u knjižari gledao knjigu Biljane Srbljanović!Slobodan Milošević@sloba_milosevic32mPredlog naslovne strane za "Kurir": NIŠTA IM NIJE SVETO! Ognjanovići prolazili pored crkve a nisu se prekrstili!Slobodan Milošević@sloba_milosevic53mPredlog naslovne strane za "Kurir": BAHATO! Ognjanovići našim parama putovali u Ameriku koja nas je bombardovala!Ko se krije iza Slobodana Miloševića na twitteru?

Posted

možda jedna tužba ognjenovića sa odštetnim zahtevom od 2 M € koje bi kurir uplatio sergeju za humanitarni fond pomoći bolesnoj deci. ili Princu Predstolonasledniku.

Posted

Ovakve stvari se resavaju tako sto par hiljada ljudi ode i danima blokira ulaz zgrade u kojoj se Kurir nalazi, bez ikakve prinude, sile, pretnji i eksplicitnog vredjanja jasno i glasno svakog dana objasni novinarima koji iz zgrade ulaze i izlaze sta o njima misle i ometaju ih galamom da obavljaju svoje nekrofilske duznosti. Koga zabole da li su sitni novinari, fotoreporteri, montazeri, tehnicki urednici zrtve sopstvenog urednistva ili saucesnici u izdavanju ove bolesti od lista, na bilo koju od te dve stvari oni voljno pristaju, treba im jasno reci sta normalan i posten svet misli o njima izbliza i licno.To se, naravno, nikada nece desiti jer postenog i normalnog sveta u Srbiji ima samo u tragovima. Tako nesto je rezervisano za zemlje tipa Svedske ili Norveske gde postoji osecaj solidarnosti prema zrtavama medijskog linca i javne odgovornosti da se posalje poruka vlastima da ako oni ne umeju da takav linc sprece gradjani su tu da ih podsecaju na to sta im je zakonska obaveza.

Posted
ako bismo da budemo picajzle, trenutno ima dva tabloida u srbiji i jedan od njih je blic, a drugi svakako nije kurir. te stoga, ne mogu da smatram urednike toga, niti one kojima nimalo ne smeta da se njihovo ime pojavljuje ispod takvih gnusoba, novinarima.
uh uh uh. ako neko piše za Kurir, taj je novinar. Piše za medij. Medij podleže, jelte, medijskim zakonima. To što ne neko odvratan novinar, ne znači da nije novinar. Kao kad bismo rekli da prvotimci Partizana nisu fudbaleri jer igraju očajan fudbal.
Posted
e tako, sad se razumemo. u mojoj glavi "objasniti" ne znaci "opravdati", stvarno sam imao samo zelju da objasnim neke mehanizme tabloidskog delovanja, moraju ljudi da znaju kakav im je neprijatelj. ako neko misli da oni tamo sede i smisljaju kako da pakoste narodu - to ne ide tako. posredi su mnogo slozeniji mehanizmi koji su cesto uplivisani self-righteous potpunom sigurnoscu da si ti nekakav krstas koji popravlja anomalije ovog naroda.
ok ako ti je cilj bio samo nesto objasniti, u stvari drago mi je ako jos postoje ljudi koji su uspeli da ostanu naivni i optimisticni do te mere da im ti mehanizmi o kojima pricas nisu jasni. pakost kao osnovni motiv u toj jednacini naravno nema smisla, nije cilj da se narod oseti lose nego da se neprekidno i intenzivno zaludjuje dnevnim skandalima i da mu se skrene paznja sa glavnih lopova i kriminalaca, a i da mu se usput (sto da ne) izvuku i neke sitne pare. zato i nema smisla apelovati na sociopate s vrha piramide, nego pritiskati bedna piskarala koja jesu izmanipulisana al ih to nikako ne opravdava.
Posted (edited)
Ko se krije iza Slobodana Miloševića na twitteru?
Slobodan Milošević@sloba_milosevic 13hPredlog naslovne strane za "Kurir": IZDAJNICI! Ognjanovići možda nisu ukrali pare ali ne vole Đokovića i misle da Kosovo nije Srbija!Ko se krije iza Slobodana Miloševića na twitteru, drugi put? Edited by atajlo
Posted

ala smarate. šestoro ljudi, rotiraju se i neću da kažem ko su, taman da mi prete brakom. :fantom:

Posted

vazno da ti kvalitetno doprinosis. bar da zaprosis nekog u okviru koncepta ako nista drugo

Posted

Neko mi je pomenuo kako Karađorđevići nisu imali nikakve veze sa kontaktima sa bolnicom u Hjustonu, već da je to uradio neki lekar. Da li neko zna nešto o tome?

Posted
ala smarate. šestoro ljudi, rotiraju se i neću da kažem ko su, taman da mi prete brakom. :fantom:
Samo 6? Deluje k'o da ih je 666. :thumbup:
Posted

s obzirom da je već duže tema kurir , naslov na online izdanju

Gugl se izgubio u Kaluđerici, ali stvarno
i komentar sa fb-a :
lmao morali ovi iz kurira da dodaju ALI STVARNO, skapirali da im niko nista ne veruje