Caligula Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Koliko ima dece u Tirsovoj, godinama unazad? Svaki dan?Mene jedan Sergej treba da uci humanosti i da mi govori u emisiji da treba da budem human a u reklamnom bloku da treba da se trujem masnim krompirom sa vestackom aromom?
dillinger Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 (edited) Koliko ima dece u Tirsovoj, godinama unazad? Svaki dan?Mene jedan Sergej™ treba da uci humanosti i da mi govori u emisiji da treba da budem human a u reklamnom bloku da treba da se trujem masnim krompirom sa vestackom aromom?Kakav je ovo sada obrt?Da, upravo tako, Sergej koji nas kao što vidimo ubija holesterolom i za to uzima lovu od proizvođača, izbija iz džepa pošteno zarađenu crkavicu uposlenicima Emoušna i još je povratio status srpske zvezde-heroja nakon one sarajevske epizode.Ali bataci Ave Karabatić su ipak pogubniji za srce i krvne sudove nacije od domaćinskog čipsa Edited March 31, 2013 by dillinger
Caligula Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ovo je kurvin svet i to je jedina istina.Jedno ruzno, opako mesto.
bergasa19 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Copkillah me razocarao Edited March 31, 2013 by bergasa19
aram Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 ima pravo aleksija, nemam ni ja zivaca za cinike pocetnike
DarkAttraktor Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 nesnosljivo binarina vam je rasprava: zasto Sergej ne moze da bude odvratni self-promoting ljigavac i da radi dobru stvar u isto vreme ?
aram Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) kazi mi jednog srpskog glumca koji nije self-promoting ljigavac? to im nekako deo posla... Edited March 31, 2013 by aram
bergasa19 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 nesnosljivo binarina vam je rasprava: zasto Sergej ne moze da bude odvratni self-promoting ljigavac i da radi dobru stvar u isto vreme ? Taj spoj je najodvratniji. Neka se svako upita da li zna ime devojcice kojoj treba pomoc. Da li je ona ostala u senci njegovog pametovanja. Fuj.
dillinger Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Po n-ti put: iako je jak utisak i o Sergejevoj samopromociji, nije u tome suština. Nek se samopromoviše do mile volje na čelu neke kampanje za zaštitu još ponekog dečjeg srca, to ćemo ne sumnjam svi pozdraviti.Stvar je u još jednoj nametnutoj bolesnoj dilemi: Ava Karabatić vs. srce deteta
Caligula Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) nesnosljivo binarina vam je rasprava: zasto Sergej ne moze da bude odvratni self-promoting ljigavac i da radi dobru stvar u isto vreme ? ... ja bold nisam sporio. Od ovog njegovog ispada ce sigurno biti uplata, tim pre sto je na drustvenim mrezama izmilelo hiljade sheruj/lajkuj humanitaraca pa ce prica o Neveni doci do mnogih koji nisu znali nista o njoj.Dakle, nije toliko binarno. Ja se samo pitam zasto bas proizvod VB da najebe. Edited March 31, 2013 by CowBoy
dillinger Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 A ja nisam uočio Kaubojev sarkazam očigledno :isuse:Izvinjenje
Caligula Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Slabo se ovde razumemo. Ja npr. mislio Copilah nije sarkastican, onako, u brzini. Edited March 31, 2013 by CowBoy
Caligula Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ne, Sergej je samo zadnja karika u lancu moralizatora koji su izgmizali zadnjih dana (Kamponeski, Dveri...) koji su BB optužili malte ne za sve loše u ovom društvu ... ovo mi je promaklo, ima li neki link?
Turnbull Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 ... valjda Seregj moralise? Kakve veze VB ima sa bolesnom devojcicom a da Chipsy Domacinski ili skrnavi filmski projekti za koje idu pare iz budzeta nemaju?+ 1000
Recommended Posts