Jump to content

Sergej Trifunović i VB, licimur(tm) ili ne?

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 122.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ljudi, ocekujete nemoguce.  Suludo je ocekivati da (drzava?) Srbija resi problem oko slanja dece na lecenje u inostranstvo. Ocekivati isto to od Sergeja je jos ludje. Hvala mu za sve sto je uradio i

Posted Images

Da, ljigavac, totalna samopromocija, u stvari ga zabole za klinku, on je ovo uradio samo da bismo mi ovce mislili da je ispao car.:isuse:

Ljigavac je i ovo je eho selebritija koji pomazu zbog imidza i klikova,

Da, ljigavac, totalna samopromocija, u stvari ga zabole za klinku, on je ovo uradio samo da bismo mi ovce mislili da je ispao car. :isuse:
Potpis.Na FB ga uveliko lajkuju, pedeset puta sam hteo da odgovorim™ ali se ujedem za jezik kada se setim devojcice koja ceka srce.Sah-mat.edit: :isuse: ti ovo napisao sarkazmom, nisam skapirao.I naravno, jeste samopromocija.

Edited by CowBoy

• Author

Ništa, ostaje nam da zaćutimo, dok Hilandar gori

Jes vala..najbolje je ispasti car tako sto cutis, pravis se da ne primecujes..a onda pljujes druge zato sto ne reaguju. A svi oni koji i pokusaju nesto..e pa to su tek govna i treba ih jebati.

Jes vala..najbolje je ispasti car tako sto cutis, pravis se da ne primecujes..a onda pljujes druge zato sto ne reaguju. A svi oni koji i pokusaju nesto..e pa to su tek govna i treba ih jebati.
Ovde se govori o Sergeju Trifunovicu, zaboga.

a stvarno ne znam, da li postoji ista sto neke javne licnosti, poput Sergeja npr., mogu da urade a da im moralna komisija PPP prizna da bi to, mozda, moglo biti ok?

• Author

Ne, Sergej je samo zadnja karika u lancu moralizatora koji su izgmizali zadnjih dana (Kamponeski, Dveri...) koji su BB optužili malte ne za sve loše u ovom društvu, pa i nebrigu za neke najosetljivije grupe i pojedince.Ali eto sad je on ipak uspeo, marvi je proradila savest i ostaje nam da zaćutimo, da.

Edited by dillinger

+1

Da, boli ga kurac za devojčicu, ali ga ne boli kurac tj. brine da li će neko od vas da oceni da je ljigavac i da se promoviše!? :unsure:

• Author

Uopšte nije reč o Sergejevoj samopromociji

Pazi, kada bi se svi odrekli inace vrlo nezdravog
na ovaj dan i te pare uplatili na ziro racun ove devojcice, ona bi sutra mogla da putuje na operaciju.Pa jebote.

Edited by CowBoy

a stvarno ne znam, da li postoji ista sto neke javne licnosti, poput Sergeja npr., mogu da urade a da im moralna komisija PPP prizna da bi to, mozda, moglo biti ok?
... valjda Seregj moralise? Kakve veze VB ima sa bolesnom devojcicom a da Chipsy Domacinski ili skrnavi filmski projekti za koje idu pare iz budzeta nemaju?"dok hilandar gori"alo.

Edited by CowBoy

• Author
Pazi, kada bi se svi odrekli inace vrlo nezdravog
na ovaj dan i te pare uplatili na ziro racun ove devojcice, ona bi sutra mogla da putuje na operaciju.Pa jebote.
A Sergejev honorar za reklamu?