Indy Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 8 hours ago, beyoncé said: šta znam, pre par godina sam čitala neki članak o nekadašnjim pank ikonama i ostala mi je u sećanju sa togom i onom perikom sa loknama, nije delovalo kao da se sprema za bend. Jeste, omatoreli smo (ta generacija). Ovo je bio stari komentar, ocito joj se vratio apetit za mjuzu kad je procitala odusevljene komentare na Headache for Michelle, 1000 takvih komentara... Mogao bi film o tome da se snimi. NP Ode to comrade Schüring
beyoncé Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 e, našla sam taj tekst, nisam bila u pravu. izgleda da ipak još uvek ima, što ona kaže, itch za muzikom.
beyoncé Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 <3 (prvi put gledam xtc kako sviraju, jesu li to sva trojica levaci ili opet ne razlikujem strane?)
Hella Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 16 minutes ago, beyoncé said: (prvi put gledam xtc kako sviraju, jesu li to sva trojica levaci ili opet ne razlikujem strane?) logo na bubnju preklop na šlicu kopčanje košulje etc
Anonymous Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 (edited) ... U stvari nije, lupetam, svejedno zabavan je lik. Edited February 7, 2018 by Anonymous
beyoncé Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 13 hours ago, Hella said: logo na bubnju preklop na šlicu kopčanje košulje etc ma daj, ko još zna na kojoj su strani šlicevi i dugmad ovo za logo priznajem
Recommended Posts