Jump to content
IGNORED

81, 82, 83, 84... novi zlatni san

Indy

Recommended Posts

Posted

Svaka njima čas', al ih najviše vežem za period 88-92. Samo što se za taj cjelokupan period ne može samo jedna tema otvoriti. Razdrobilo se sve nekako do tada...

https://youtu.be/0FhFMkd4u_U

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted
Just now, Random said:

Svaka njima čas', al ih najviše vežem za period 88-92. Samo što se za taj cjelokupan period ne može samo jedna tema otvoriti. Razdrobilo se sve nekako do tada...

priznajem samo njihov prvi album...

Posted

11:38, vrhunac karijere. Ni prije, a ni poslije nisu mogli dostići ovaj nivo. Jbt imam drugare koji su četiri puta (!) uzimali karte za cert u sklopu različitih turneja u poznom periodu karijere. I samo jednom su ih pogledali uživo, za ove ostale AJ nije bio u raspoloženju i kinta je bila uredno vraćena. Kakav bend!

Posted
On 12/20/2017 at 3:36 PM, Random said:

:pera:

• 3 weeks later...
Posted

apropo ghost ridera. na stranu moja ambivalentnost prema c. eckmanu (muzički love, lični hejt), beše ovo jedno fenomenalno izvođenje 

na temu: remiksovana headache for michelle (pogotovo kad krene luđenje sa the forces of control)

Posted
14 hours ago, beyoncé said:

na temu: remiksovana headache for michelle (pogotovo kad krene luđenje sa the forces of control)

Uh :1310_thumbsup_tone1:

...simpa mi je da ispod originalne verzije ovog na YouTubeu Lesley Woods trazi muzicare za snimanje novog materijala (to je bilo pre 9 godina... i recimo da je to stvarno Lesley Woods).

Posted

šta znam, pre par godina sam čitala neki članak o nekadašnjim pank ikonama i ostala mi je u sećanju sa togom i onom perikom sa loknama, nije delovalo kao da se sprema za bend.

kad sam kod '80s alternativnih/singl verzija: