December 20, 20177 yr Svaka njima čas', al ih najviše vežem za period 88-92. Samo što se za taj cjelokupan period ne može samo jedna tema otvoriti. Razdrobilo se sve nekako do tada... https://youtu.be/0FhFMkd4u_USent from my SM-G950F using Tapatalk
December 20, 20177 yr Just now, Random said: Svaka njima čas', al ih najviše vežem za period 88-92. Samo što se za taj cjelokupan period ne može samo jedna tema otvoriti. Razdrobilo se sve nekako do tada... priznajem samo njihov prvi album...
December 20, 20177 yr 11:38, vrhunac karijere. Ni prije, a ni poslije nisu mogli dostići ovaj nivo. Jbt imam drugare koji su četiri puta (!) uzimali karte za cert u sklopu različitih turneja u poznom periodu karijere. I samo jednom su ih pogledali uživo, za ove ostale AJ nije bio u raspoloženju i kinta je bila uredno vraćena. Kakav bend! Sent from my SM-G950F using Tapatalk
January 20, 20187 yr apropo ghost ridera. na stranu moja ambivalentnost prema c. eckmanu (muzički love, lični hejt), beše ovo jedno fenomenalno izvođenje na temu: remiksovana headache for michelle (pogotovo kad krene luđenje sa the forces of control)
January 21, 20187 yr Author 14 hours ago, beyoncé said: na temu: remiksovana headache for michelle (pogotovo kad krene luđenje sa the forces of control) Uh ...simpa mi je da ispod originalne verzije ovog na YouTubeu Lesley Woods trazi muzicare za snimanje novog materijala (to je bilo pre 9 godina... i recimo da je to stvarno Lesley Woods).
January 21, 20187 yr šta znam, pre par godina sam čitala neki članak o nekadašnjim pank ikonama i ostala mi je u sećanju sa togom i onom perikom sa loknama, nije delovalo kao da se sprema za bend. kad sam kod '80s alternativnih/singl verzija: