roksi Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 ove dve stvari sam cula na lokalnom radiju u OZilendu u, recimo, poslednjih mesec dana. buduci na vremensku i geografsku distancu, prilicno nadrealno iskustvo:) enivej, long live (worldwide) independent/community radios! http://youtu.be/TDmhZ_E_pCE
Indy Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Ovaj je iz 1979, ali ljubavni tepisi ne zastarevaju (samo se ucebaju).
Parsons Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) ubacicu vam jednog uljeza iz 1980 iako su imali i hitove i tiraze, mislim da se radi o jednom od najpotcenjenijih bendova ever, od kritike i strucne publike . rock lobster je iz 1978, john lennon je voleo tu pesmu. fale ovakvi bendovi danas. Edited December 14, 2015 by Parsons
April Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Teško da su najpotcenjeniji...jedan od najvoljenijih bandova u Bgd, najbolje sećanje na osamdesete
Parsons Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 super ako je tako :) , moj osecaj za potcenjenost je krajnje subjektivan. nesto ih ne vidjam po najboljim listama albuma svih vremena i secanje ljudi sa kojima mogu da pricam o b52s (nasi i stranci) se svodi na love shack fazu, a albumi s kraja sedamdesetih i pocetka osamdesetih su im, po meni, najbolji.
April Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 ... i neverovatno su sveži, mogli su danas da budu snimljeni bez korekcija Kao i ovo, recimo; ne znam da li je već bilo, ali znam da ću jednog dana otići u penziju da gledam kako mi raste kajsija, i slušati Regiment
Indy Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 @April, posto sam mlade dane proveo skacuci uz B52s (kad to nisu bili Talking Heads), mislim da nisu toliko potcenjeni, koliko su imali (recimo) 2 faze. Ranu fazu (zuti, i u nekoj meri, crveni album), kada su bili nesto vise kao kult bend. Posle je usledila komercijanija faza. Premda su bili dobra komercijala, ipak je to komercijala... mada se meni i to svidjalo, ali ipak ne na nivou faze iz doba zutog albuma). Komercijala, sa Iggijem, ali dobra. I kraj 80-tih, tj 1990.
Indy Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Like some new-romantic looking for the tv sound...
Recommended Posts