April Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Za klavirom je Igor Gostuški, ovo je valjda rađeno specijalno za neki koncert na Kolarcu recimo 1988., sećam se da je izvođena i Isidora Žebeljan, čini mi se da je bilo u vezi koncerata 7 veličanstvenih, mada sam možda i pobrkao. Svakako mi je drago da postoji bar neki trag o tome. edit: hronologija Edited September 29, 2014 by April
Hippie Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 evo.. kolko god "bolje" zvucali ovo dvoje... ... ne mogu da ih volem vise od preslatkog, nespretnog, decackog, iskrenog.. Kejvovovog glasa i onoga sto se u tom izvodzenju osecha ni za milijon godina i milijon boljih kavera
Indy Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 (edited) ^Moja naj... pesma od PG! ----- Ovo je 1979. - nisu 80-te. Ali, ovaj covek je ionako bio ispred vremena. Prvi pravi synth pop star. Edited December 18, 2014 by Indy
ordi Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 something I learned today... http://youtu.be/iLuIozEacO8
I*m with the pilots Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 kakva je slatkica bila Anja Huwe; ovo bi moglo i na temu ~"koncertni vremeplov"
Recommended Posts