nesha taxista Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 ili bi poštovanje pravila rezultiralo većim brojem nesreća. na primer, uvek ću preći raskrsnicu pre nego što se upali zeleno, odnosno čim se drugoj strani upali crveno, da bih izbegla da me obilaze u raskrsnici, jer tad ne mogu da se pomere da me obiđu. lako je insistirati iz kola da biciklisti idu po pravilima kad su pravila pisana za kola a ne za bicikle. Zaboravljas da na dobrom delu raskrsnica postoji i dodatno svetlo za skretanje koje je upaljeno nekoliko sekundi nakon paljenja osnovnog crvenog. Zato mi se dosta puta desavslo da kad skrecem presece mi put biciklista koji ide na crveno. Zato zakon vazi za sve. A bicikli su ovde korisceni re nego automobili, tako da su svakako uzeti u obzir.
WTF Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 (edited) Quebec Road Rager Taunts Family By Running A Chainsaw Edited April 9, 2015 by WTF
nesha taxista Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Nadam se da niko od vas nema u vozilu motornu testeru. Postedite sebe i druge od nepotrebne nervoze.
copkillah Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Aparat za gashenje pozara je mnogo jaca opcija. a "Lavlja kandža"?
nesha taxista Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Mozda, ako si lav i ako druga strana nema nesto jace. A niko vam nije rekao da lepa rec i gvozdena vrata otvara?
ToniAdams Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 bah, samo jos jedan dokaz da u slucaju tuce uvek treba ici do kraja
namenski Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 bah, samo jos jedan dokaz da u slucaju tuce uvek treba ici do kraja I udariti prvi
čekmeže Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Stigla obustava od suda Ajde što sam ja opstruisao, ali se ni pandur nije javljao na suočenja. Naravoučenije https://www.youtube.com/watch?v=_XLOB206kEc
Tale Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Momci sa FB grupe Bezbednost saobracaja u Vranju i Pcinjskom okrugu su napravili ova dva video rada i zamolili me da ih objavim na svom YT kanalu: Molim za malo podrške i šerovanje.
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 onaj klinac što je vozio bmw na adi huji kada je poginulo troje saputnika dobio 8 godina
Djuro Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 onaj klinac što je vozio bmw na adi huji kada je poginulo troje saputnika dobio 8 godina sta bi? zasto nije investirao u advokata Petre Cvijic i Mitrovica jr???
Recommended Posts