Jump to content
IGNORED

drumski ratnik / road rage

Indy

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ili bi poštovanje pravila rezultiralo većim brojem nesreća.

na primer, uvek ću preći raskrsnicu pre nego što se upali zeleno, odnosno čim se drugoj strani upali crveno, da bih izbegla da me obilaze u raskrsnici, jer tad ne mogu da se pomere da me obiđu.

lako je insistirati iz kola da biciklisti idu po pravilima kad su pravila pisana za kola a ne za bicikle.

Zaboravljas da na dobrom delu raskrsnica postoji i dodatno svetlo za skretanje koje je upaljeno nekoliko sekundi nakon paljenja osnovnog crvenog. Zato mi se dosta puta desavslo da kad skrecem presece mi put biciklista koji ide na crveno. Zato zakon vazi za sve. A bicikli su ovde korisceni re nego automobili, tako da su svakako uzeti u obzir.
Posted

Nadam se da niko od vas nema u vozilu motornu testeru. Postedite sebe i druge od nepotrebne nervoze.

Posted

Aparat za gashenje pozara je mnogo jaca opcija. 

Posted

Aparat za gashenje pozara je mnogo jaca opcija. 

a "Lavlja kandža"?

Posted

Mozda, ako si lav i ako druga strana nema nesto jace. A niko vam nije rekao da lepa rec i gvozdena vrata otvara?

• 1 month later...
Posted

now he cares.

Posted

bah, samo jos jedan dokaz da u slucaju tuce uvek treba ici do kraja :fantom:

Posted

bah, samo jos jedan dokaz da u slucaju tuce uvek treba ici do kraja :fantom:

I udariti prvi :fantom:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

onaj klinac što je vozio bmw na adi huji kada je poginulo troje saputnika dobio 8 godina

Posted

onaj klinac što je vozio bmw na adi huji kada je poginulo troje saputnika dobio 8 godina

sta bi? zasto nije investirao u advokata Petre Cvijic i Mitrovica jr???