February 15Feb 15 1 hour ago, Mel said: Ok tamo uzima stanarinu a u Sidneju od tog novca placa stanarinu. Mislim nije kao da ima lanac stanova itsl. Neko ima svoju kucu i sva plata mu ide na druge troskove, ovo to je otprilike to. Sad sam ja kapitalista jer zivim kod mojih u porodicnoj kuci npr. Neka radi šta hoće. Ljudi koji skupljaju pare da bi kupovali nekretnine i od tog živeli nema šta da citiraju Ducija Simonovića i da nam pričaju bajke o borbi za bolji sistem. On je taj sistem. A bolje da ne znaš šta je ovde još pre 15 godina pričao o tom iznajmljivanju u Sidneju, sa sve cimerima.
11 hours ago11 hr On 15. 2. 2025. at 22:51, Time Crisis said: Mogao bi to reći da živiš u njoj, ali ne samo što ne živiš, već nisi tu nikad ni živeo ni planirao već koristiš tu kuću isključivo da bi profitirao, tu nema opravdanja Banka pozajmljuje pare, a ti pozajmljuješ nekretninu i oboje za to uzimate naknadu, bukvalno između tebe i banke nema razlike u odjevanjuOn 15. 2. 2025. at 23:34, Venom said: Pa šta je ta kuća koju imaš nego uloženi kapital koju onda koristiš da bi povećao kapital, kroz stanarinu i povećanje vrednosti? Od kog rada živiš kad ti neko da stanarinu? Jel to neko efikasno upravljanje kapitalom pošto si ti sposobniji od drugih ili tako neka trickle down groteska? Kao da čitamo najgoreg poklonika Regana, a pritom uz to moramo da trpimo Copy Paste Ducijevih proseravanja. Ako pakao postoji čitaću tvoje postove do kraja večnosti. Tvoje i ostalih foliranata. Duci da se za nešto pita, kuću bi ti oduzeo a tebe poslao u fabriku. Smešno i tužno.On 16. 2. 2025. at 5:32, Venom said: Neka radi šta hoće. Ljudi koji skupljaju pare da bi kupovali nekretnine i od tog živeli nema šta da citiraju Ducija Simonovića i da nam pričaju bajke o borbi za bolji sistem. On je taj sistem. A bolje da ne znaš šta je ovde još pre 15 godina pričao o tom iznajmljivanju u Sidneju, sa sve cimerima.@Time Crisis Ne zivim zato sto sam poslom vezan za Sidnej. Tu sam zavrsio studije, tu sam uvek radio, tu mi je mreza bivsih kolega i svi koje poznajem.Kuca je osiguranje da ne bih bio beskucnik pod stare dane. @Venom Kuca je ustedjen rad 100% i osiguranje protiv beskucnistva, ne samo mene vec i za dete.Zivim od svog rada uvek i sada. Od rente ti ode pa pola na troskove. Od toga ne moze da se zivi ovde nikako. Ja sam svoj 100% rad ustedeo i kupio u kesu nekretninu kao osiguranje i ocuvanje vrednosti protiv inflacije. Ne zelim da taj rad propadne.Sta bi sa akcijama, spekulises i ulazes u akcije, kupoprodajes da bi profitirao? Evo produzetak onoga sto je Duci pricao:https://www.facebook.com/watch?v=1217950359679153
11 hours ago11 hr Težak život kapitalista. Preuzeo sam rizik! Plaćam troškove! Muke Tantalove.Pitaš jedno te isto non stop, i non stop dobijaš isti odgovor, ne razumem u čemu je problem. Imaš pravo da radiš šta god hoćeš pa i da ulažeš kapital i ubiraš dobit na uloženo. Isto kao i ja. Degutantno je da se predstavljaš kao Duci Simonović, borac protiv sistema. Ti si deo sistema, ti si sistem. Ako se boriš protiv inflacije, koliko ćeš tek da se boriš protiv promene sistema koji bi cene nekretnina oborio na dole i time obezvredio tvoju teško stečenu ušteđevinu? Jel bi pristao na to, borče protiv sistema?
11 hours ago11 hr Just now, Venom said:Težak život kapitalista. Preuzeo sam rizik! Plaćam troškove! Muke Tantalove.Pitaš jedno te isto non stop, i non stop dobijaš isti odgovor, ne razumem u čemu je problem. Imaš pravo da radiš šta god hoćeš pa i da ulažeš kapital i ubiraš dobit na uloženo. Isto kao i ja. Degutantno je da se predstavljaš kao Duci Simonović, borac protiv sistema. Ti si deo sistema, ti si sistem. Ako se boriš protiv inflacije, koliko ćeš tek da se boriš protiv promene sistema koji bi cene nekretnina oborio na dole i time obezvredio tvoju teško stečenu ušteđevinu? Jel bi pristao na to, borče protiv sistema?Napisao si trecinu teme o akcijama i kriptu.Spekuluses? Profitiras?Daj odgovor konacno da cujem. Jer ulazes u akcije kao dobrocinstvo?Mene prozivas sto sam kupio kucu u kesu i onda dobijem neto pola od te rente sto nije dovoljno ni da platim svoju rentu u Sidneju dok ti ulazes u akcije?Nisam video veceg licemera ne samo na ovom forumu vec uopste online za sve ove godine na srpskohrvatskom delu interneta.Svi su deo sistema, nisam samo ja. Finansijska nezavisnost je jedini legalan nacin za slobodu u ovom sistemu. Znaci zivimo u sistemu, radimo na stvaranju alternativa tom sistemu. Ali ne mozes raditi ni na cemu drugom ako si rob. Edited 11 hours ago11 hr by noskich
11 hours ago11 hr To si već pitao, i dobio si već više puta odgovor. Ne ulažem ni za kakvo dobročinstvo, niti je to obaveza. Ni moja ni tvoja. Važno je samo da ne lažem sebe i druge da sam borac protiv sistema.Da li bi pristao da se promeni sistem i da cene nekretnina odu na nulu, da svi imaju siguran krov nad glavom kao što pričaš već godinama, ali da tvoja investicija i sve što si uštedeo bude bezvredno?
11 hours ago11 hr 1 minute ago, Venom said:To si već pitao, i dobio si već više puta odgovor. Ne ulažem ni za kakvo dobročinstvo, niti je to obaveza. Ni moja ni tvoja. Važno je samo da ne lažem sebe i druge da sam borac protiv sistema.Da li bi pristao da se promeni sistem i da cene nekretnina odu na nulu, da svi imaju siguran krov nad glavom kao što pričaš već godinama, ali da tvoja investicija i sve što si uštedeo bude bezvredno?Prvo nece nikada niti bezvredno jer u toj kuci mogu da zivim i da ne budem beskucik kao sto su desetine hiljada starih ljudi u Australiji. I moze moje dete da zivi, jer sada, a tek kasnije kad odraste, mladi ovde ne mogu ni da zarade za kucu, mogu samo da naslede.Drugo ja da mogu da imam siguran krov nad glavom tamo gde zivim meni ta kuca ne bi trebala. Ziveo bih tu gde jesam. Samo mi fali par miliona.Naravno, u drugacijem sistemu gde su ljudima potrebe zadovoljene sta ce ti kuca tamo negde gde ne zivis? Imovina realno ne postoji. Postoji samo koriscenje stvari. Znaci koristis ono sto ti treba kada ti treba. To bi bilo u skladu sa realnoscu. Edited 11 hours ago11 hr by noskich
11 hours ago11 hr Just now, noskich said:Prvo nece nikada niti bezvredno jer u toj kuci mogu da zivim i da ne budem beskucik kao sto su desetine hiljada starih ljudi u Australiji.Drugo ja da mogu da imam siguran krov nad glavom tamo da zivim meni ta kuca ne bi trebala. Ziveo bih tu gde jesam. Samo mi fali par miliona.Bezvredno u smislu finansijske vrednosti. Platio si par stotina hiljada, od sutra svi imaju krov nad glavom, finansijska vrednost svih nekretnina je nula, svet je onakav kakav nam već 15 godina pričaš da želiš da bude. Može?
11 hours ago11 hr Just now, Venom said:Bezvredno u smislu finansijske vrednosti. Platio si par stotina hiljada, od sutra svi imaju krov nad glavom, finansijska vrednost svih nekretnina je nula, svet je onakav kakav nam već 15 godina pričaš da želiš da bude. Može?Naravno, sad i odmah. Kamo lepe srece da ne mora niko da sebe otkupljuje iz ropstva vec da je sloboda default. Edited 11 hours ago11 hr by noskich
11 hours ago11 hr Eto bar nešto. Do tog slavnog trenutka, želim ti sve najbolje kao stanodavcu i da imaš dobar povraćaj na uloženo uz što manje troškove.
10 hours ago10 hr 6 minutes ago, Venom said:Eto bar nešto. Do tog slavnog trenutka, želim ti sve najbolje kao stanodavcu i da imaš dobar povraćaj na uloženo uz što manje troškove.Mozes samo da mi pozelis da od te neto rente mogu da platim svoju rentu u Sidneju. To kad bi moglo bilo bi super.A ja tebi da pozelim da od sadasnih 33% postova koje si napisao na temi Akcije - Kripto bude 50% tvojih.A evo ga ceo video:
10 hours ago10 hr Hvala na lepim željama. Ok, želim ti da od stanarine koju ubiraš od drugih pokriješ svoju stanarinu i time živiš uspešno na tuđ račun, kao i svaki dobar kapitalista.
10 hours ago10 hr 10 minutes ago, Venom said:Hvala na lepim željama. Ok, želim ti da od stanarine koju ubiraš od drugih pokriješ svoju stanarinu i time živiš uspešno na tuđ račun, kao i svaki dobar kapitalista.Ne zivim na tudji racun.Ziveo bih na tudj racun da sam stekao novac shpekulacijama kako ga ti stices kupoprodajom akcija na berzi, pa onda da sam na konto tog novca pozajmio jos 4 puta vise od banke i onda da mi taj stanar placa rentu za nesto sto ja sam nisam zaradio.Ali ne, ja sam radio i stedeo i kupio kucu u kesu kao osiguranje da imam negde da zivim, zatim da moje dete ima negde da zivi. Taj stanar koji placa rentu meni je u istoj poziciji kao i ja koji placam rentu ovde nekome drugom. Zato sto on tamo ne moze da kupi, a ja ne mogu da kupim ovde. A to nije krivica ni njegova ni moja.Po tebi bih ja trebao da dajem njemu da zivi dzabe, a da ja placam rentu ovde sve dok se ti ispravni gospodine i vrhunska moralna gromado bavis shpekulacijama na berzi pasionirano i na dnevnoj bazi ovde pises o tome.Pa izvini, ne mozemo bas svi biti toliko veliki ljudi kao ti. Principijelni, moralni, iskonski dobri. To je retkost u ovom svetu. Ti si postavio moralnu lestvicu koja je tesko dostupna nama smrtnicima. Edited 10 hours ago10 hr by noskich