dragance Posted February 13 Posted February 13 13 hours ago, noskich said: Ti koji idealizuju studente su njihovi najveći neprijatelji – tretiraju ih kao DOSovci Otporaše. Oni ih instrumentalizuju da se ostvare njihovi ciljevi: neće na izbore i onda moraju državnim udarom stvari da menjaju. Pa, kakva je to „pravna država“ ako se meni oduzima pravo da izlazim na izbore? Kakva nadstrešnica, to su sve povodi... baš njih briga za tih 15 ljudi koji su poginuli. Ti intelektualci su 99% barabe i samo kukaju kako ih nema nigde, a stalno su svuda. Ceo intervju je jedno smeće i bolesna propaganda. Ne znam koji bih deo izdvojio. Ovaj mi je najupečatljiviji. 3 1
ragasto Posted February 13 Posted February 13 (edited) TLDR: studenti su plaćeni sa Zapada. Edited February 13 by ragasto 3
noskich Posted February 13 Posted February 13 @dragance pa tako je i Putin sasekao milijardere koji su mislili da su iznad zakona. Zna se da nije sve na prodaju kao u plutokratijama.
levi Posted February 13 Posted February 13 12 minutes ago, noskich said: @dragance pa tako je i Putin sasekao milijardere koji su mislili da su iznad zakona. Zna se da nije sve na prodaju kao u plutokratijama. jebo te Putin i Duci Simonovic 2 2 1 1
noskich Posted February 13 Posted February 13 1:02:40 Duci lepo kaže treba se boriti protiv Vučića ali on je samo šraf mašinerije koja se mora razmontirati. Znači skini šraf ali ne samo to, već idi na fundamentalne postavke.
Time Crisis Posted February 13 Posted February 13 51 minutes ago, noskich said: @dragance pa tako je i Putin sasekao milijardere koji su mislili da su iznad zakona. Zna se da nije sve na prodaju kao u plutokratijama. Što nije onda sebe sasekao? Video je smeće najobičnije, ne pada mi na pamet da gledam tu budalu 2
Milošica Posted February 13 Posted February 13 (edited) 1 hour ago, dragance said: Ceo intervju je jedno smeće i bolesna propaganda. Ne znam koji bih deo izdvojio. Ovaj mi je najupečatljiviji. Jedan od primera kako samopouzdanje u nastupu ume da zavare ljude kada procenjuju kako je neko "genije". A onda uđeš u sadržaj, zagrebeš ispod površine gde sve deluje tako revolucionarno i divno, i naiđeš na praznu ljušturu. Edited February 13 by Milošica
noskich Posted February 13 Posted February 13 Stvari su vrlo jednostavne. Ako nećemo da nam se ponovi "sve je isto samo njega nema" kao nakon pada Miloševića, onda nije dovoljno smeniti Vučića, već se mora nacionalizovati imovina koja je prodata u bescenje strancima i lokalnim tajkunima tipa "šećerana za dinar".
noskich Posted February 13 Posted February 13 (edited) 49 minutes ago, Time Crisis said: Što nije onda sebe sasekao? Video je smeće najobičnije, ne pada mi na pamet da gledam tu budalu Zato što nije bilo druge alternative ko da spreči rasprodaju Rusije strancima i lokalnim tajkunima koji hoće da budu iznad zakona. Jeljcin se nije slučajno povukao i imenovao Putina za naslednika, već je to uradio sa namerom da on ispravi njegove greške. Pijanac koji je u slovo sledio program šok terapije smišljen da uništi Rusiju kao suparnika. Naivcine koje su poverovale u propagandu o demokraciji i ljuckim pravima. PS i u 10 vrsta voćnog jogurta i 20 vrsta praška za veš, a sve to u šarenoj ambalaži... Edited February 13 by noskich
noskich Posted February 13 Posted February 13 Ne da se daju subvencije stranim korporacijama koje hoce da ocerupaju i to malo što je ostalo u trci do dna za najjeftinije, takozvana strana ulaganja, već isključivo i samo domaće, ali ne tajkunima za dinar, već mala domaća preduzeća, a zašto ne i zadruge gde su radnici vlasnici akcija preduzeća.
bios Posted February 13 Posted February 13 10 hours ago, Time Crisis said: Što nije onda sebe sasekao? Video je smeće najobičnije, ne pada mi na pamet da gledam tu budalu Ja sam slušao Ducija 90-tih u amfiteatru etf-a za vreme studentskih protesta. Sećam se da je nas 50-tak nakon sat vremena slušanja tantruma izašlo napolje potpuno ozračeno i sa ovakvom reakcijom Bio je lud i kao mlađi, mogu misliti na šta sad liči. 1 1 1
Venom Posted February 14 Posted February 14 14 hours ago, noskich said: 1:02:40 Duci lepo kaže treba se boriti protiv Vučića ali on je samo šraf mašinerije koja se mora razmontirati. Znači skini šraf ali ne samo to, već idi na fundamentalne postavke. Ima i ono o studentkinjama koje se jebu za diplomu. Meni je najjače da ga ti citiraš i prenosiš. Da mu objasniš da ti je cilj da živiš od uloženog kapitala i povratka na uloženo doslovno bi te zgazio kao bubašvabu. 2 2
Venom Posted February 14 Posted February 14 13 hours ago, noskich said: Jesi ti ovaj što lebdi sa balonima?
Recommended Posts