February 20, 20169 yr Author i ja zanovetam oko skuše. znam da grešim ali je jače od mene Probao sam sve.Skuša, oslić, losos, pastrmka, sušeni bakalar, šaran... Ne-ide.
February 20, 20169 yr skusha je mrak riba :D +1 pogotovo sveza skusa, koja je potpuno druga prica u odnosu na ovu supermaketsku
February 20, 20169 yr Uh ja volim svezu, nafilujem belim lukom persunom i limunom i pecem u rerni, na rostilju ili tiganju. Prelivam sosom od majoneza, pavlake, senfa i pola limuna + marinada Edited February 20, 20169 yr by kapetanm
February 21, 20169 yr Uh ja volim svezu, nafilujem belim lukom persunom i limunom i pecem u rerni, na rostilju ili tiganju. Prelivam sosom od majoneza, pavlake, senfa i pola limuna + marinada +1
March 12, 20169 yr Author Kinesku mešavinu na ulje, bibera, soli, čilija, onda dodao kuvanu pastu i mešao. Bacio boraniju svinjama i gotov ručak.
April 2, 20169 yr Author Lagano propžio beli luk na mulju, onda nalio pavlaku za kuvanje, pa začina raznijeh pa svih sireva što imam. Prelio preko testenine i
April 3, 20168 yr Author Pre neku noć, kada mi se jelo nešto slatko uđem u razmišljanje. Imam crnu čokoladu, imam banane, imam neki zdravi keks... I što mora da se to sjedini u neki oblik? Pa ni meso, salata i hleb se ne guraju uvek u sendvič. I tako, kocka čokolade, griz banane, pola keksa i odličan kolač.