wall Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Razbio. Mulje, neki grčki začini, so, bluk. Posle bacio kobaje preko. Dobio sam jastuk i ćebe u sobi što je simbol velike zahvalnosti i počasti. ^_^
ToniAdams Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To u rernari? Ma da, mogucstva su neogranicena.
wall Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Jašta. Izgorio prst na gornji grejač ali mora se čovek žrtvovati.
Dagmar Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Razbio. Mulje, neki grčki začini, so, bluk. Posle bacio kobaje preko. Dobio sam jastuk i ćebe u sobi što je simbol velike zahvalnosti i počasti. ^_^ Ti walle ima da budeš ko neki paša kako je krenulo, uvažen u porodici, uzdasi komšinica dok prolaziš i zavist na tvoju gospođu ^_^
wall Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Ti walle ima da budeš ko neki paša kako je krenulo, uvažen u porodici, uzdasi komšinica dok prolaziš i zavist na tvoju gospođu ^_^To mi je bio nick letos na Krfu. :DSve se slaže, osim što ja uzdišem za komšinicama. :( I uvek susedna zgrada...
wall Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Taj gornji je najvreliji :( Bate ako budem ikada toliko sakat da se izgorim na donji, ostavljam kuhinju.
Dagmar Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To mi je bio nick letos na Krfu. :D Sve se slaže, osim što ja uzdišem za komšinicama. :( I uvek susedna zgrada... Nemoj ovo gospođa da ti vidi, ima da završiš sa nanogicom vezanom za radijator u kuhinji :P
Čutura Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Bate ako budem ikada toliko sakat da se izgorim na donji, ostavljam kuhinju.
wall Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Ljudi! Kakvu sam testeninu spremio, paradajz sos, slanininica na kockice... Odveć mi je teško da nabrojim sve začine i tehnike ali mlada pavijanka je tražio još jednom što je retkost. Dodatno, treba pijuckati žestinu dok kuvaš, pivo nekako sputava u kreativnosti. -_-
Pontijak Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Nemoj ovo gospođa da ti vidi, ima da završiš sa nanogicom vezanom za radijator u kuhinji :P
Haralampije Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Dodatno, treba pijuckati žestinu dok kuvaš, pivo nekako sputava u kreativnosti. -_- samospoznaja je majka kulinarskog i svakog drugog napretka :P Edited January 31, 2015 by Haralampije
wall Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Ubacio u pavlaku za kuvanje sve sireve koje sam našao, isto i začine. Krčkalo se 15 min bacio preko špageta i svi zadovoljni. Da, skuvao sam i špagete.
adam Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) ja sam se dugo plasio kuvanja spageta i bilo koje druge paste. to sam radio tako sto bacim pastu u kljucalu vodu i onda svako malo gricnem da vidim da li je gotovo. i vrlo cesto mi se desavalo da pastu prekuvam. gricnem, kazem sebi - evo, samo sto nije, onda mi nesto odvuce paznju taman toliko da vise nema ugriza i jebiga... iz tog razloga sam testeninu vrlo retko pravio, da se ne razocaravam. pre nekih 7-8 godina upoznam majku prijatelja sardinijca i posto pomalo propricasmo, upoznasmo se, usudim se da pitam ono sto me godinama zulja - kako znati kad je testenina kuvana? kaze gospodja - pa pise na ambalazi. ja bio zapanjen. nikad mi do tad nije palo na pamet da gledam sta pise na ambalazi. kreten. svakako, od tad citam uputstvo i testenina uvek perfektno skuvana. edit - nepismen Edited May 30, 2015 by adam
wall Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Ja uvek 1 min manje od toga na ambalaži. I nema greške.
Recommended Posts