Indy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nisi etalon neumeca, tu smo isti. Nego, sledeci put kad mi treba savet, ja cu lepo da PM-ujem Ameliju, a ne da bez veze ovde zauzimam prostor.
gospa buba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 i papriku eventualno, missim posto je paprikas :Pa ko kaze da mora paprika u paprikash <_<
wall Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Vidi flame zbog šargarepe visi u vazduhu, bolje je ovako.
renne Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ja bih od te junetine napravio klasični gulaš.Luk, crni, beli, šargarepa, paprika, paradajz, lovorov list i udri po dinstanju dok ne omekneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
aram Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 eh, kad ga mrzi da potraži, a onda se žali da ga ignorišemoklik -> :)
Indy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) Moze predlog, a moze i link ako je nesto vec biloEDIT Sem toga ja sam polazio od odredjenih namirnica (koje su mi u posedu), a ne tipa jelaA i verovatno sam utripovao da sam ignorisan. Edited May 14, 2013 by Indy
Amelija Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ja sam polazio od odredjenih namirnica (koje su mi u posedu),da, tako sam i ja shvatilaa inače jes ironija da ne mora paprika u paprikaš :Da ne mora čak ni meso, npr u tzv krompir-paprikaš idu samo krompiri i žganjci
Čutura Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 cek, znaci u paprikas ne ide paprika (zacinska,ne sirova)ono sa prethodne strane od strane tb sam shvatio ko salu, al vidim prima se pa reko da proverim?
Amelija Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 cek, znaci u paprikas ne ide paprika (zacinska,ne sirova)misliš aleva?hm, rekla bih da ona ide u svaki ali neka dođu neki iskusniji paprikašari da objasne
duda Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 pa u mojoj kujni, paprikaš treba da bude crvenkast a ne bledznači aleva obavezno
Аврам Гојић Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 +1, kakve su sad to novotarije, paprikas bez horgoske (jedina industrijska paprika koju priznajem)
Indy Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Nije paprikas, ali ima veze sa Amelijinim uputstvima (a mozda i nema). Moj prvi wok (svinjski stir fry, kako god se to prevodilo). Vrlo je prosto, a ispalo je ukusno (ne znam koliko je na oko). Jedino sto je bilo dima k'o da sam Sijuks, ne znam zasto, da li je stvar u ulju (obicno biljno) ili cemu. Znaci, iskockana prasetina, zamrznuto povrce "Thai stil" (napravljeno bas za stir fry) i jos samo ulje, so i soja sos. I dodao sam malo vode, sto cu mozda da preskocim sledeci put, mislim da je dosta ono sto izadje iz povrca.Ako neko zna kako da smanjim dim, nek javi (srecom sam na vreme zatvorio vrata od kuhinje, pa nisam aktivirao protiv-pozarni alarm: moje komsije preko puta hodnika 3x dnevno aktiviraju alarm kuvanjem, sad mi je jasno i kako).
Recommended Posts