beta Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (edited) 1 hour ago, Haralampije said: Ljutog čatnija sa jabukama pored nakiselih jabuka, šećera i jabukovog octa idu halapenjosi, crni i beli luk i slačica. ja dodam i malo kurkume. šećer naravno smanjim na minimum. Edited August 17, 2020 by beta kentauri
ivy Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (edited) @beta kentauri kakav ti je recept tj. odnos sirceta i secera i koliko smanjis secer? misim meni je pala na pamet kombinacija pecuraka i cluka i kada sam potrazila recept na netu izbor je bas siromasan...ali kontam da se nesto moze izkemijati najmanji problem..nego nemam iskustvo sa materijom pa ne znam kako da se postavim prema recptu i razmerama Edited August 17, 2020 by ivy
beta Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 26 minutes ago, ivy said: @beta kentauri kakav ti je recept tj. odnos sirceta i secera i koliko smanjis secer? misim meni je pala na pamet kombinacija pecuraka i cluka i kada sam potrazila recept na netu izbor je bas siromasan...ali kontam da se nesto moze izkemijati najmanji problem..nego nemam iskustvo sa materijom pa ne znam kako da se postavim prema recptu i razmerama moram da pronađem svesku sa receptima pa pišem.
Jumanji Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Mmmmm cekamo da pronadjes svescicu Vise i ne znam gde su mi svescice, sve po telefonu, racunaru, oblacima... steta -.-
Haralampije Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 dopada mi se ovo : cuvati na mracnom 6 meseci a izedete za par dana probacu
beta Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (edited) piše prema ukusu. davno sam pravila pa se ne sećam tačno ali probaj sa dve tri kašike pa dodaj još ako ti se čini da treba. praviću uskoro pa ću da eksperimentiše i zapišem meru. @Haralampije ko će da čeka 6 meseci Edited August 17, 2020 by beta kentauri
Jumanji Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Solja srednje velicine, to je ona za caj, 240-250 ml?
Recommended Posts