barrcode Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 ni vremenski ni finansijski alibi se ne prihvata.dok vremenski neću komentarisati (jer mislim da svako može da odvoji 1 ili 2 dana za tako nešto), finansijski je relativan. Svakako se radi o najskupljem sportu, ali za neko obično letnje visokogorstvo (+2000m) osim dobrih cipela ne treba bogznašta ...
salerokada Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Znam, znam. Ali kako da stignem da vozim bajs, friklambujem se, završavam kuću u Lz, štekam pare za sređivanje stana u Bg i odem na more.A veruj, najgori je vremenski alibi jer sam bukvalno svaki vikend u Lz radeći raznorazne stvari oko sređivanja kuće.I sve sam u fazonu, "još malo, još malo". Ne stižem ni na pošteno pentranje van Bg-a da odem.S proleća sam bio u fazonu "E, ove godine ima da idem češće na planinarenja" i od svog plana bio sam na livadarenju (Ceremošnja, Ravništarka) ravno jednom ove godine. :(
barrcode Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Znam, znam. Ali kako da stignem da vozim bajs, friklambujem se, završavam kuću u Lz, štekam pare za sređivanje stana u Bg i odem na more.A veruj, najgori je vremenski alibi jer sam bukvalno svaki vikend u Lz radeći raznorazne stvari oko sređivanja kuće.I sve sam u fazonu, "još malo, još malo". Ne stižem ni na pošteno pentranje van Bg-a da odem.S proleća sam bio u fazonu "E, ove godine ima da idem češće na planinarenja" i od svog plana bio sam na livadarenju (Ceremošnja, Ravništarka) ravno jednom ove godine. :(dobro, barem volja postoji.kada nađeš vremena, pa polako.
Anonymous Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) Voditi 117-oro osnovnoškolaca od Dubrave do Žlijeba (nisu svi na fotografiji) je nešto najzajebanije u čemu sam u životu učestvovao. Konačno je u Novom osnovana planinarska sekcija za decu (prva u Boki, hvale se), valjda će zaživeti.Inače mrzim decu, ali ovo je bilo moje najbolje penjanje ove godine. Edited October 21, 2013 by Anonymous
Mil@n Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 117 njih, mogu samo da zamislim kakav je to pakao. Inače, ima boga oca od kada sam došao sa Rile, nisam slike sredio, malo me blam od ljudi koji ih stalno traže. Biće valjda za neki dan, možda već sutra.
barrcode Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 bravo! jako lepo.iako deca u principu ne nalaze interesovanje u ovome, ostaje nada da će se nekoliko od tih 117 juniora učlaniti u vaš klub.Inače, voleo bih kod vas na Kabao ove zime.
Anonymous Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 O tome i ja sanjam svake zime, ne Kabao, nego (valjda) februarsko penjanje na Subru 'noć punog meseca', popnu se noću na Subru, naprave iglo i prespavaju gore. Nemam ja tu opremu, a i ne mogu se naterati da se zimi spustim u Novi iz Beograda.Pitanje:Da li je ovo što sam zaokružio Bobotov Kuk?Evo još jedne fotke, slikane istog jutra (sad je na sredini):Prvi put sam pre neki dan (u povratku za Bgd) bio u Žabljaku i po obliku mi liči.Ukoliko jeste, moram se tamo popeti po svaku cenu.
barrcode Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 verovatno jeste, no iz meni čudne perspektive.onaj dugačak masiv levo na slici su sve one planine uz Bosnu - Volujak, Bioč, Trnovački Durmitor...i jeste Bobot "po svaku cenu"- volim ja Prokletija, ali je ipak Durmitor najlepša planina na Balkanu. meni barem.
Mil@n Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) Iako sam malo fotkao na Rili (uspon vidljivost nula - nula i fotki, izvadio aparat tek na vrhu) - ipak ima po neki reprezentativni primerak koji ću da podelim sa vama ovdi. :) Edited October 24, 2013 by Glas RazumaN
Agni Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Uh, uh, predivno! I fotke su odlicne, hvala sto si ih podelio.
Anonymous Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Subota, Kablar:Pogled odozgo:Nedelja, Miroč, Veliki Štrbac:Pogled odozgo:Lep vikend.
salerokada Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Voditi 117-oro osnovnoškolaca od Dubrave do Žlijeba (nisu svi na fotografiji) je nešto najzajebanije u čemu sam u životu učestvovao. Konačno je u Novom osnovana planinarska sekcija za decu (prva u Boki, hvale se), valjda će zaživeti.Jel' ovo desno crkvica koja se nalazi iznad Herceg Novog? Davno nekad, npr. 2004. kada sam bio u Novom, sa devojkom krenuo u nepoznato. Krenuli u brdo pa smo prošli i pored te neke crkve i išli još dalje u brdo.Posle kada sam pričao sa nekim drugarom Novljaninom on je bio u fazonu da smo tu kuda smo krenuli mogli da zađemo u minsko polje.
Anonymous Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Da, to je sv. Nikola (na oko 800 mnm), pored sela Žlijebi, koje je božanstveno. Dalje u brdu može jedino biti izletište Dizdadirica, pa iznad toga vrh Radoštak. To za minsko polje je, naravno, glupost, u Novom se svašta priča.
Recommended Posts