Jump to content
IGNORED

Planinarenje i hajking

barrcode

Recommended Posts

Posted
barrcode, tebi fala, da nije tebe bilo, ne bi ni mene tamo bilo :)Ovo su slike sa telefona, slikao sam aparatom, pri kraju sam obrade, pa će bude malo detaljniji osvrt.. Nismo penjali špičje, a i da ti kažem iskreno i ovako je tempo bio opak, možda je i bolje.Imali smo super vreme, doduše, mi kada smo krenuli od onog doma kod početka uspona ka Kanjevcu ka 7 jezera - na nekom prevoju nas uhvatio opasan grad i pičio po nama jedno 15 minuta uz sve sevanje, grmljavinu i sl. Zanimljivo iskustvo :)
nema na čemu.nadam se da me nisi u nekom trenutku psovao, u naletima onih "šta-mi-je-ovo-trebalo" momenata, te da je Bobiša opravdao moje preporuke.
Posted

Tih momenata nije bilo, na sreću, mogu samo da ti zahvalim još jednom, jer da nije tebe, ne bih bio ovde i oslonio oči na ovo (ostatak slika uskoro, samo da završim Japan :) ):965891_10151728475597626_695405534_o.jpg

Posted (edited)

Deluje zaista moćno.Inače za slepce (kao što sam ja), koji su trenutno zakopani u Beogradu, može se za male pare napraviti dobar izlet: voz Beograd-Vršac, odličan, nov ruski, sdelano 2012, ima klimu, WC sa tečnim sapunom i toalet papirom, putuje sat i četrdeset pet minuta, povratna karta je 520 din.Od vršačke železničke stanice se, bogami, ima penjati do Guduričkog vrha 5 sati, naravno, smešna je visina (650 m), ali ne može se stići na poslednji voz u 6 po podne, mora se prespavati u planinarskom domu.Ali zato se može popeti na Lisičiju glavu i vratiti se istog dana.edit: dobar način da se nekako sačuva kondicija, mislim da ću za par dana ponovo.

Edited by Anonymous
  • 1 month later...
Posted
rhy3.jpgOvo je bila priviegija, da slikam legendu na ovakvom mestu.
Posted

je li ovo neki Orjen ili sl. ?(rekao bih po karakterističnim stenama)

Posted

Sad vidim kako je nastala izreka "muda u procepu"

Posted

Ja sam za weekend na Rili, tj pentramo se na musalu. Wish me luck :D

Posted
Ja sam za weekend na Rili, tj pentramo se na musalu.Wish me luck :D
to verovatno sa Pobedom?
Posted
Da..
ako ako... lepa je to tura. Alpski ambijent potpuno. Kvari utisak jedino meteo stanica na samom vrhu. skoro pa tri iljade metara... malo li je. :)(nas dvojica ćemo se izgleda mimioći za par sati u petak u Skerlićevoj :) )
Posted

Mi krećemo u 21h. :)Ideš i ti neđe?Inače, nisam okačio foto sesiju sa Triglava, this days, i promise.

Posted

aha. 4 sata pre tebe, sa istog mesta ali na Jalovec, Slo.

Posted
je li ovo neki Orjen ili sl. ?(rekao bih po karakterističnim stenama)
Da, blizu vrha Subre.
  • 2 weeks later...
Posted

Subrin amfiteatar:y6i7.jpg8ldu.jpgz65n.jpg5ybk.jpgp70n.jpg65un.jpgSledeći put ću proći tuda kasnije i imati lepše svetlo, pa će fotografije biti bolje.Orjen sedlo u svitanje:7uwe.JPGLevo Bjelasica, srednje desno Durmitor, pored Komovi, desno Prokletije.qwou.jpgNajviši vrh Jadrana (Zubački kabao, 1892 m), konačno osvetljen kako treba da bude.