August 25, 2025Aug 25 On 2. 7. 2025. at 20:27, Delija67 said:vodopad Grlja u Vusanju i kraj ture30.07 je (već) bio presušio..
August 26, 2025Aug 26 Author gospodja i ja juče trilogija 3 kule Lezina (Leysin) ovo je sa uspona na 2 drugu, prva se vidi u pozadini levo. raspali se na kraju dana od umora
September 12, 2025Sep 12 Author mnogima poznato: popneš se na vrh, znaš da je odozgo najneverovatniji pogled, a vrh u oblacima pa se ništa ne vidi. Malo glečeri, ali glavno nije tu. Mont de l'Etoile (Mjesečeva planina) 3370m
October 8, 2025Oct 8 Author ovo i dalje stoji u folderu PUTOVANJA kakva crna putovanja, otpale mi nekako noge dok sam stigao do ovog vrha Pointe du Tsate (3079m).... verovatno i poslednji 3000 u sezoni 😪 tj barem suvi 3000m pogled na skoro pa sve 4000, neprekidni glečeri ....
October 19, 2025Oct 19 Author objektivno tehnički meni do sada jedan od zajebanijih vrhova, ako ne i najzahtevniji.penjanje na dva mesta težine II, aj što je II to nego nema mesta za grešku (dole baš baš prazno).Cape au Moine (1941m) ("monahova kapa") iznad Montrea. Sjajan pogled na Ženevsko jezero (u ovom slučaju jedan večiki jesenji oblak)
March 27Mar 27 jezero rovni i velika stena i slikovnim pismomali lik koji je napravio svoju osmatračnicu :)
April 3Apr 3 Author pošto nije zamro ovaj časni topic, evo juče Torrenthorn u Berner Oberlandu (2997m). Lepo i prohladno bilo (jutarnja temp bila -19C, jako solidno za mesec april)
April 3Apr 3 5 hours ago, ivy said:@bruslito imas nesto da priznas razredu? Napisah a gde su ,a onda shvatio da je glupa fora