odmor Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Predikcija: Nova uprava Vremena ce promeniti kurs Vremena sustinski (dilovi sa vlascu mimo zarad pukog opstanka) ali to se nece desiti za vreme Vuciceve vlasti, nego nakon toga Slabo ce to preziveti bez Zareta
James Marshall Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Na sajtu Vremena piše da je stradao Radoslav Ćebić, piše tragičan slučaj. O jbt, užas, upoznao sam čovjeka
Hamlet Strašni Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ужас, ужас. Заједно смо ишли у БОШ. После смо се још сретали и сарађивали. Покој му души
ljuttko Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Beskrajno me je pogodilo, Ćeba je bio ljudina u svakom smislu.
Zabalujev Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Jebemti više, šta je sve snašlo tu redakciju zadnjih godina...
autsajder Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Quote Radoslav Ćebić je za redakciju "Vremena" bio više od kolege – pamtićemo ga kao pouzdanog čoveka, uvek spremnog da pritekne u pomoć, posavetuje, čoveka koji ne odbija nijedan zadatak, čak i kad mu to nipošto ne spada u opis posla. Radoslav je ovakav bio i privatno - veoma druželjubiv, nesebičan i spreman da pomogne kada je riječ o velikim, egzistencijalnim stvarima, ali i malim životnim mukama, poput selidbe, kada bi nakon odrađenog posla u produženoj sjedeljci pretvorio i takav iscrpljujući dan u zabavu. Stalno je bio u pokretu i čvrstom kontaktu sa najbližima, generacijska spona u svojoj familiji, omiljeni ujak, inicijator porodičnih okupljanja kao majstor kuvanja na otvorenom. Vrijedilo je provesti vrijeme u njegovom društvu bilo da se gleda Đokovićevo finale u Vimbldonu, diskutuje o novom Tarantinovom filmu ili bistri o politici, čak i ako nema slaganja o finesama dok on svoje stavove zastupa sa puno strasti, ali promišljeno. Prije par godina je napustio za ovdašnje prilike natprosječno plaćen “nerizičan” posao da bi mogao da se potpuno posveti Vremenu i novinarskom radu. Duboko je vjerovao u značaj tog posla i bio beskompromisno posvećen namjeri da se time bavi. Radoslava sam poznavao prethodnih 12-13 godina. Znam koliko je porodica bila ponosna na njega i koliki je ovo gubitak za njegove najbliže.
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1776599 jbt
ZerrorR Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Ako neko nije ispratio gostovanje Ivanjija na N1 jutros, ima tamo lepo objašnjeno zašto ne treba bojkotovati, iako je on sam za bojkot. Vidi na desetom minutu
renne Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1782012 opet prete jovani
April Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Ako neko nije ispratio gostovanje Ivanjija na N1 jutros, ima tamo lepo objašnjeno zašto ne treba bojkotovati, iako je on sam za bojkot. Vidi na desetom minutu Šta je lepo objašnjeno? On nigde nije rekao da ne treba bojkotovati niti zašto ne treba bojkotovati.Ako si hteo da izvučeš neku poruku, poruka je da se fer uslovi mogu dobiti samo na mač.Na stranu što je sam Ivanji paradigma stanja u kom se Vreme nalazi; bled i nekonkretan, bezopasan i neupadljiv; ali zato drugar svima, zahvalan i profesionalan, a i fino povezan. Sve, samo ne novinar.Sent from fav toy
Frank Pembleton Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Uhhh ovo za stanje u kojem se Vreme nalazi si dobro opisao...To što oni i takvi odskaču od trenutne ponude više govori o ostalima nego o Vremenu... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 za pročitati ovonedeljno vreme treba cca 30 min ozbiljno su se srozali bez žareta glavni tekst gligorijevićka koja prepričava dešavanja na tw, intervju sa radovanovićem, čovek priča istu priču 2.5meseca(apsolutno bez kritike na njegov račun), ok bio intervju sa nekim tipom o ekologiji, srpskim termoelektranama i zagađenju. i odličan tekst o brazilu i koroni ma ni pola sata
Frank Pembleton Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Jbga, nema ni Švarm ni ostali kapacitet za glodura...Tanko je sve to... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts