slepa živana Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 minutes ago, bradilko said: ovo gore na vrhu desno je reklama za jat. jel bio jat tamo negde u uzun mirkovoj? hvala! nije taj jat nego onaj u maršala tita, a ovo je dobrinjska.
Frank Pembleton Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Kremacija sutra u 14h na novom groblju...
Skyhighatrist Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 9 hours ago, slepa živana said: koja je ovo ulica? Mislim da je Mišarska, pogled prema Resavskoj...
msv Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) On 6.2.2020. at 17:49, Skyhighatrist said: Jeste na Avali, U nedostatku dokaza se zvalo. Žarković, Todorić i Gorčin S. su valjda bili prvi tim, a upadali Mita Boarov i Đoka Vlah. U nedostatku dokaza je kasnije išlo na RTV 1. Jedna postava je bila Siniša Kovačević - Tibor Jona - Dimitrije Boarov. Onda je umesto Siniše došao Čeda Antić. Ukinulo ih je kad je DS izgubio Pokrajinu i RTV pao pod naprednjake. Edited February 7, 2020 by msv
Frank Pembleton Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Just now, msv said: U nedostatku dokaza je kasnije išlo na RTV 1. Jedna postava je bila Siniša Kovačević - Tibor Jona - Dimitrije Boarov. Onda je umesto Siniše došao Čeda Antić. To je smislio Sloba Arezina, a zapravo je pokusao da iskopira onu polemicku sa HRT... Tu je Zare u par navrata dosao u tako losem stanju da je to bilo strasno. Mislim da je prva postava bila Zare, Todoric i Djordje. Mislim da je posle zbog zdravlja odsustvovao Zare ma je neko od ovih uskakao...
Skyhighatrist Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 14 minutes ago, msv said: U nedostatku dokaza je kasnije išlo na RTV 1. Jedna postava je bila Siniša Kovačević - Tibor Jona - Dimitrije Boarov. Onda je umesto Siniše došao Čeda Antić. Ukinulo ih je kad je DS izgubio Pokrajinu i RTV pao pod naprednjake. To je bilo 2014/15. Original (ovo o čemu pričamo) je išao na Avali 2007. Diskutovalo se na protoforumu (vidi ga kojot ) a i na Krstarici (gde sam uočio izvesnog Svetolika Trpkovića )
Skyhighatrist Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 10 hours ago, slepa živana said: hvala! nije taj jat nego onaj u maršala tita, a ovo je dobrinjska. Dobrinjska, bravo.
ljuttko Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 10 hours ago, slepa živana said: koja je ovo ulica? Mišarska, gde je godinama bila redakcija
msv Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 42 minutes ago, Skyhighatrist said: To je bilo 2014/15. Original (ovo o čemu pričamo) je išao na Avali 2007. Znam, napisao sam da je ovo bilo kasnije.
harper lee Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 hour ago, Skyhighatrist said: Mislim da je Mišarska, pogled prema Resavskoj... Dobrinjska, definitivno. Misarska nema nikakav pad, kamoli ovoliko strm.
darling Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 prva redakcija vremena je bila u narodnog fronta, u zgradi u kojoj su institut drustvenih nauka i odeon, otud dobrinjska.
Sestre Bronte Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 ovo je dobrinjska, a kasnije sam ih stalno sretao u bašti restorana gde je sokoj, u mišarskoj
precog Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 u misarskoj je dugo bila redakcija, a visili su u restoranu sokoja u basti redovno. gotivne njuske su bili, bas ih je puno otputovalo.
Frank Pembleton Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 https://pescanik.net/zivot-i-smrt-u-srbiji/?fbclid=IwAR0mNyKmwiKgua95zYQS_UTaKh9-5Y-IJQwJHrgl4CThxlEVYJgCNP4p1P0... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts