Frank Pembleton Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Njegova karijera sažima ono što je Novinarstvo.Primer novinara koji nije tvrdio da je uvek u pravu, ali je znao i da ako nije u pravu bar je imao svoje mišljenje.Lagano odlaze ti novinari, izranavljenji bitkama u kojima su znali da gube, ali da moraju u tim bitkama da učestvuju. ... Shiit has hit the fan...
harper lee Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Zarkovic je realno bio jedan od poslednjih novinarskih dinosaurusa u Srbiji, inteligentan, pronicljiv, pismen, obrazovan, nenametljivo duhovit i zanatski besprekoran. Na nesrecu, mi smo dosli u poziciju da svaka ovakva smrt nije samo odlazak jednog velikog novinarskog imena vec veliki korak u umiranju celokupnog srpskog novinarstva, bar onog njegovog dela koji bez grize savesti moze da se nazove profesionalnim novinarstvom.
Ravanelli Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 mene najviše brine ko će da nasledi te njuške sloba georgiev? jovana?
adam Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 hour ago, harper said: Zarkovic je realno bio jedan od poslednjih novinarskih dinosaurusa u Srbiji, inteligentan, pronicljiv, pismen, obrazovan, nenametljivo duhovit i zanatski besprekoran. Na nesrecu, mi smo dosli u poziciju da svaka ovakva smrt nije samo odlazak jednog velikog novinarskog imena vec veliki korak u umiranju celokupnog srpskog novinarstva, bar onog njegovog dela koji bez grize savesti moze da se nazove profesionalnim novinarstvom. bas to. sve i da je profesija u punoj snazi, zarkoviceva smrt bi bila ozbiljan gubitak. ovako je tragedija. ali mi je pre svega zao coveka, zaista je bio redak car.
pbg12345 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Rip Voleo sam da slusam i citam coveka Jedan od retkih koji nije bio onako bezobrazno nametljiv, a imao je sta da kaze
salerokada Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Baš tuga. https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1751099 Od čega je bolovao? Viđao sam ga par puta u prolazu i baš je loše izgledao.
Frank Pembleton Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Već je jednom "pretekao", on je bio "u bonusu" jedno par godina... ... Shiit has hit the fan...
čekmeže Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 One emisije koje je radio sa Nikolom Miloševićem na STB su bile odlične.
atajlo Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Žare, care, žao mi je što si se mučio zbog bolesti, na kraju. Gledala sam te, slušala i čitala tvoje tekstove svih ovih godina, sve vreme razmišljajući: "Ovog čoveka će ovo ™ pojesti." I pojelo te, ali ne pre nego što si mi mnoge izborne večeri™ i noći ™ olakšao i pre nego što si mi u broju "posle" objasnio tvoje viđenje pokazane političke nepismenosti/kurcobolje/slugeranjstva mog naroda. Hvala ti što nisi: ""Šta ću, moram; treba na'raniti, obuti, obući i školovati petoro dece." I kad si bio najpijaniji, najobnevideliji i od života najoduzetiji, bio si pametniji i duhovitiji od silesije analitičara (naših večerašnjih gostiju u studiju ™). I na tome ti hvala. I kad si gledao kako i zašto i pošto ti se osipa tim ™ sa kojim si krenuo u "Vreme", i tad si ostao i gospodin i car, i na tome ti hvala. I, da ne dužim, mada već jesam, hvala ti Žare što si mi, manje-više poslednjih trideset godina, mnoge čemerne dane ulepšao svojom pameću i duhovitošću. Nikad ti to neću zaboraviti, i nikad te neću zaboraviti, i neka ti je slava, i još jednom ti hvala, Žare.
gsb Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 hour ago, šarulja said: I, da ne dužim, mada već jesam, hvala ti Žare što si mi, manje-više poslednjih trideset godina, mnoge čemerne dane ulepšao svojom pameću i duhovitošću. Nikad ti to neću zaboraviti, i nikad te neću zaboraviti, i neka ti je slava, i još jednom ti hvala, Žare. Da hvala!
foto Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 pocivaj u miru zare. namucio si se poslednjih godina, odmori se sada. mi mozemo da se zavalimo u fotelje i da nastavimo da gledamo uzivo nestajanje jedne profesije u srbiji. velja i harper su sumirali™ nestaju kolege, odlaze prijatelji i nece biti bolje... drzim palceve redakciji da uspe nekako da izgura. bice im tesko i vrlo neizvesno.
Recommended Posts