James Marshall Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Kapirao sam da zbog toga ne piše već mjesecima ona otvaranja u Vremenu, ali opet. Šteta, vele dobar je i urednik bio, a volio sam da ga čitam, imao je i sjajne uvide i opasne rečenice.
Frank Pembleton Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Borio se godinama već...Počivaj u miru!... Shiit has hit the fan...
pt 2.0 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 23 minutes ago, Skyhighatrist said: Umro Dragoljub Žarković... Tuga... on mi je bio drag čovek.
John Coltrane Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Bilo je uzivanje slusati i citati ga. Tuzno sto se dugo mucio.
Tutankamon Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 37 minutes ago, Frank Pembleton said: Borio se godinama već... Počivaj u miru! ... Shiit has hit the fan... Danas sreda...nije izgurao do cetrvtka...
kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 kakva karijera maestralno je uspevao da u bukvalno par rečenica postavi dijagnozu trenutne situacije u društvu i zemlji da se čovek svaki put posle upita kako je moguće ispisati tako nešto rečnikom običnog čoveka počivaj u miru dragoljube
teacher Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 minute ago, slepa živana said: ko će sad da bude urednik vremena? verovatno švarm rip za žarkovića, realno je bio mega car
James Marshall Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Nešto mi logično da budu ili Švarm ili Ivanji.
Recommended Posts