zorglub Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 "Cekaonica" na vrhu bigz-a. Gotivno mesto, dobar dzez i pogled na ceo grad.Zar ovo nije zatvoreno?
palikaris Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Nadam se da nije. Bio sam pre jedno 2 meseca zadnji put.
dig_chohano Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Strance strogo na reku (dakle, samo leti 15 april - 15 oktobar). Kafana-hopping čamcem preko dana uz svraćanje na Međicu i sprudčinu iza VRO-a, kafa ovde, čorba onde, vops svugde, pa kečiga na Radeckom, pa nazad do Vojkana na sumrak i još vopsa il špricera. Uveče opet oko reke negde, ako ima da i dalje valja, pa pristan kod Toše u 5am i finalni kafovops makar do pola 9 ujutru. Upotreba šabanskog čamca ne dolazi u obzir, DČ10, šiklja il kakvo brektalo ekskluziv.Jebem ti zimu i ovu pičku materinu gde se usidrih, plače mi se za Savom.
Аврам Гојић Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Zar ovo nije zatvoreno?Bila zatvorena jedno vreme posle one situacije, sad radi opet. bas mislim da odem u sredu da slusam bluz malo
zorglub Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 E super, znam da je bilo reči o tome i na forumu. Jel' ima negde program, najave?
Аврам Гојић Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Imas repertoar na fejsu, mislim da ga azuriraju ponedeljkom
dig_chohano Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Daj link,kanim se otić kad dobacim do Bgd.
Muwan Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) daj mi najbole sladolede u bgd koje znas. lokacije i naziv.Samo je jedan najbolji - Zeleni Venac, autobuska stanica u smeru ka Novom Beogradu. Ide trafika, pa neka brza hrana, pa poslastičarnica. Jedno od retkih mesta gde još uvek stavljaju mleko u sladoled, mada to ti je sada mač sa dve oštrice...Ozbiljno, to je stvarno najbolji sladoled u gradu. Eventualno, imaš alternativu par stotina metara dalje, u Prizrenskoj, sa desne strane kada se penješ ka terazijama, otprilike na polovini ulice.Suludo je da ne znam ime ni jedne ni druge poslastičarnice, ali zaista ih pamtim samo po lokaciji i nenormalno dobrom sladodedu. Nikako ne nasedaj na ove fensi fazone sa italijanskim sladoledima šarenih boja, bukvalno nikakav ukus nemaju. E, da, ako su ti gosti baš veliki ljubitelji slatkiša, obavezno ih odvedi kod Zlate na padobrance (na kraju Kralja Milana, malo pre Slavije, sa desne strane). To je posebno neverovatna dimenzija kolača. Edited February 24, 2013 by beowl
renne Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 U prizrenskoj je "Trovač", ovu drugu nisam obilazioПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Ravanelli Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) ovaj pored mene u prizrenskoj je dobar. isti lik drži gelateriu u pešačkom delu nušićeve. isti kolači, isti sladoled. samo realno najbolji sladž u bgu je ispod stepenica u ušću Edited February 24, 2013 by Ravanelli
Hamlet Strašni Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 A ušće je u Sremu, kao slučajno.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts