October 8, 2025Oct 8 Meni ne blokiraju baš sve, ali ono što ostane je prigušeno toliko da mi uopšte ne smeta. Kada pustim muziku, ne čujem iz okoline skoro ništa.Ako ti treba samo izolacija, zar nisu bolji nekakvi čepići iz apoteke? Konkretno ovaj model je malo krupniji od ostalih, ne vidim poentu da se koristi samo protiv buke, bez muzike.
December 18, 2025Dec 18 Stigle su mi Moondrop space travel 2 inear bezicne , odličan zvuk ,bas taman koliko treba,visoki i srednji prijatni ,moondrop ima pravu audiofilsku aplikaciju preko koje može da podesite šta hoćete ,bas ,treble ,gain ,da se igrate sa ekvilajzerom ,da preuzmete podešavanja od drugih korisnika ,slušalice imaju internu memoriju pa kada menjate uređaje zadržavaju postavke.Za muziku bonbona.Ali zašto su tako jeftine ,pa nemaju ANC iako piše da ima ,konektivnost slabija mada nisam imao nekih problema ovo malo što sam ih koristio ,manje touch funkciju u odnosu na skupe modele ,jeftina izrada što i nije problem ali jesu malo neudobne ,videćemo za bateriju Platio sam ih 14 evra i kome je do đuskanja apsolutna preporuka
March 24Mar 24 Panika u head-fi svijetu. Švajcarska Sonova je prije nekoliko godina otkupila Zenhajzerovo odjeljenje za haj-faj / konzjumerske slušalice. I dalje su se prodavale pod istim imenom, ali nisu imale veze sa matičnom firmom, koja je nastavila da pravi profesionalnu audio i studijsku opremu.Sada je Sonova proglasila to poslovanje kao "discontinued operation" - znači gasi se sve ako ne nađu kupca. Svi legendarni modeli serija 6 i 5, bluetooth, wireless, bubice... mogu da odu u prošlost. Ne zna se da li je gore to ili da ih dohvate neki Kinezi (kao AKG i Beyerdynamic) i počnu da muzu tržište jeftinom plastikom na staro ime. Prebogati šeici trenutno imaju preča posla..
March 24Mar 24 jboihleb, što su ih otkupljivali ako će da ih gasenosim iskljucivo sehnhajser preko 10 godina vec, tri modela provrteo
March 24Mar 24 Sonova je ugledna firma za slušne aparate i prateću opremu. Plan je bio brutalan: da zatvore krug, da budu i diler i doktor - kupiš (njihove) Zenhajzer slušalice u dvadesetoj, sjebeš uši do pedesete i onda prelaziš na (opet njihove) aparate i pomagala.Ali opao prihod za 8% od 2023, nisu mogli da prate tržišnu dinamiku osvježavanja modela, izbacivanja novih, itd..Pakao. Ovo je kao da se gasi Mercedes. Senn je inovator, imaju tradiciju, kvalitet, svjetsku mrežu, bukvalno decenijama guraju konkurenciju da bude bolja za korisnike.
March 25Mar 25 17 hours ago, autsajder said:Panika u head-fi svijetu. Švajcarska Sonova je prije nekoliko godina otkupila Zenhajzerovo odjeljenje za haj-faj / konzjumerske slušalice. I dalje su se prodavale pod istim imenom, ali nisu imale veze sa matičnom firmom, koja je nastavila da pravi profesionalnu audio i studijsku opremu.Sada je Sonova proglasila to poslovanje kao "discontinued operation" - znači gasi se sve ako ne nađu kupca. Svi legendarni modeli serija 6 i 5, bluetooth, wireless, bubice... mogu da odu u prošlost. Ne zna se da li je gore to ili da ih dohvate neki Kinezi (kao AKG i Beyerdynamic) i počnu da muzu tržište jeftinom plastikom na staro ime. Prebogati šeici trenutno imaju preča posla..AKG Acoustics (originally Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft m.b.H., English: Acoustic and Cinema Equipment L.L.C.) is an acoustics engineering and manufacturing company. It was founded in 1947 by Rudolf Görike and Ernest Plass in Vienna, Austria. It is a part of Harman International Industries, a subsidiary of Samsung Electronics since 2017. Edited March 25Mar 25 by Ras
March 25Mar 25 Da, moja greška, sa novim vlasnikom iz Koreje ugašena je fabrika u Austriji, a sva proizvodnja prebačena u Kinu.