Singer Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ja uzeo wireless hejzerice za pok'ci sto se kaze i bas sam zadovoljan. :) Link to comment
Аврам Гојић Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 koga zanima, ovo je veoma povoljno, HRT IStreamer za 13.799 din. Link to comment
April Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 koga zanima, ovo je veoma povoljno, HRT IStreamer za 13.799 din. Mene zanima. Mada nisam siguran da li bi mi DragonFly napravio bolji posao, jer su sa cenom tu negde: Link to comment
Zet Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Sennheiser cx 150za 3,4 godine ovo mi je drugi par. nosim ih na trčanje, teretanu, vučem po džepovima... imaš 2g garancije. 3,000 rsd. znam da ih ima u comtradeu. veoma dobar zvuk i odlično neutrališe zvukove sa stranehttp://www.newegg.co...N82E16826106589 Ravanelli, uzeo bih ove sluške, samo ne znam hoće li raditi na mob-u (sony xperia)? Nemaju demo primerak za testiranje. Link to comment
Ravanelli Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Pa brt ako imaju jack, mogu bilo koje, mada sam se razocarao u njih. Crklo mi je jos par dosta brzo. Sada ih tretiram kao potrosnu robu, pa sam uzeo neke pionirove ta 1,200 i to radi besprekorno Link to comment
Barti66 Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Ja već nekoliko godina koristim AKG K 271 MK2...odvojiv kabl,jedan običan drugi telefonski...tako da to odavno postoji (jedino ako se misli na bubice odvojive).Bubice Senh. MM 50...vrlooo zadovoljan i sa jednim i sa drugim Link to comment
Zet Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Desilo mi se da sam jednom ubacio neke sa obicnim jackom u fon i da nisu htele da rade, fon nije mogao da ih prepozna Link to comment
Barti66 Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Šta to znači "običnim džekom"? Link to comment
Mil@n Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Šta to znači "običnim džekom"? Verovatno 3,5mm. Link to comment
Barti66 Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Da,obični su 3,5mm i onaj manji Nokijin,čini mi se 2,5mm,jedina razlika kod obe veličine je da li imaju mogućnost korišćenja ka HF pa prema tome 3 ili 4 kontakta.Dešavalo se i meni par puta da fon ne prepoznaje sl ali su one bile neke no name. Link to comment
katamaran Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 (edited) Meni nov telefon (lumia 640xl) ne prihvata headsetove drugih proizvodjaca. Nece da rade ni kao obicne slusalice. Na starom(nokia x6, uglavnom sa nje slusam muziku) su potpuno funkcionalni. Malocas sam uspeo da unistim sluske u rekordnom roku. Neki Samsung headset koji je do jaja izgledao al bas razocaravajuce slusalice. Boja zvuka mi uopste nije odgovarala a ono noise cancelation cudo na samim slusalicama me je ubijalo u pojam. Uglavnom na drugoj voznji zavrsise upetljane oko pedale i pokidane Nije neka steta jer sam ih jeftino uzeo a srecom mi se nije srgao dzek na fonu. Sad cu da testiram neki sony ericsson headset koji daleko obicnije izgleda al je definitvno bolji zvuk. Na prvi pogled cini mi se da je noise cancelation zlo manje odvratno nego na onim. Ubedljivo najveci kvalitet headsetova je to sto mogu da menjam stanice na njima. Ranije mi se desavalo da me mrzi da stanem pa onda odlsusam Shatanu Kvalacbe u totalnoj agoniji. Edited October 4, 2015 by katamaran Link to comment
Time Crisis Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Meni nov telefon (lumia 640xl) ne prihvata headsetove drugih proizvodjaca. Nece da rade ni kao obicne slusalice. Na starom(nokia x6, uglavnom sa nje slusam muziku) su potpuno funkcionalni. Jesi li siguran da ti je telefon ispravan? Ja imam Lumiju 640 (običnu, ne XL) i rade slušalice od S3 Samsunga najnormalnije, čak rade i dugmad sa kabla. :) Link to comment
katamaran Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 (edited) Sasvim :) Bilo koje obicne slusalice rade. Ova dva headset-a uopste ne registruje. edit: sad me bas istripova za ispravnost. Valjda je ok kad radi sa najobicnijim slusalicama. Ova dva headseta su bas matori pa mozda zbog toga odbija saradnju sa njima. Edited October 4, 2015 by katamaran Link to comment
katamaran Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 (edited) Te slusalice koje koristis imaju i mikrofon? Pretpostavljam da je pitanje glupo al eventualne bez mikrofona bi sigurno radile i kod mene :) Edited October 4, 2015 by katamaran Link to comment
Recommended Posts