Willow Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 pazi stvarno, autsajder. šou program. dobro došao @Caligula Hvala na podršci oko AKG-a . Nažalost, forum nije pokazao interesovanje za sluške, tako da idu na Kupindo.
Anonymous Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 In-ear nisu baš nova pojava, niti pomodarstvo. Moje su stare 13 godina i još uvek lepo rade, jednom sam ih zaboravio u džepu i oprao u mašini za pranje veša, preživele su. Upravo slušam Vivaldija putem njih. Sve se čuje savršeno. Ko se na njih navikne. Ko ne, razumem.
autsajder Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Nisu nova pojava, ali su mlađa, a preokret na tržištu u prethodnih nekoliko godina, čini mi se, nije samo posljedica njihovog superiornog zvuka, udobnosti, praktičnosti... (što je sve stvar navike i potreba, slažem se) nego i toga što su njihova kućišta iskorištena kao platforma za mnogo atraktivniji dizajn. Plus je tu i uticaj muzičara koji su prihvatili profi modele iz vrlo praktičnih razloga. Danas su police u radnjama i veb šopovi puni novih bubica koje su ukrašene minjonima, skalovima, jednorozima ili velikim logom na uglačanom metalu. Klinci ih često biraju na osnovu tog efekta; Slažu se sa futrolom za mobilni, naočarima za sunce, šminkom, bikinijem, tangama.. Lako se uklapaju u fashion statement. A šta da radiš sa starim bubicama. Njihova školjka ima veću ulogu u oblikovanju zvuka i mora biti uvijek skoro ista da bi bubica uopšte stajala u uhu i još je pokriva depresivna crna spužvica. To im je presudilo, pa su na pragu izumiranja u katalozima velikih proizvođača. Daleki istok je reagovao i maloserijski klasični modeli su dostupni i prihvaćeni. Ali opet, ako je Li iz Venture Electronicsa mogao da pokrene renesansu starih bubica modelom Monk od samo 5 dolara, šta bi tek danas mogli da naprave Sennheiser, Sony i ostali. Otuda malo žal, malo hejt.. Btw, koji je to model za Vivaldija? Kilometraža je više nego za pohvalu. willow, danke
Anonymous Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Prvi in-ear koji je Sennheiser ikad napravio, pojma nemam koja je oznaka. Kutiju sam davno bacio.
Bogotac Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Trebaju mi kvalitetne slusalice za monilni i lap top za slusanje muzike.U BG sam u petak,dajte neku radnju gde mogu da kupim.
maheem Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Maltene pola života ih želim, pozajmljujem od drugara, i eto ih napokon kod kuće zahvaljujući bračnom sapatniku
aram Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 (edited) za sapatnicu nego koje su, sennheiser ok, ali model? Edited July 12, 2019 by aram
Frank Pembleton Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Ja sam se dosta sretao u poslu sa tim sluškama, ali ne znam kakve su baš za "kućno slušanje" muzike.A jesu dobre za ovo za šta sam ih koristio... ... Shiit has hit the fan...
zmanic Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Ima li negde da se nađu one starovremske, kao za walkman-e nekadašnje. Sa sundjerom, lagane, transparentne. Imam dva para, ali ne radi jedan kanal, kao da su menjali nesto na szandardnim konektorima, verovatno i jesu.
zorglub Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Misliš ovako nešto? Najbolje sluške za pare ikad, samo dosta propuštaju.
Recommended Posts