December 30, 2024Dec 30 rabim ove već skoro godinu dana i tvrdim da za te pare ne može bolje da se nađe, svakako dobacuju kvalitetom i iznad svog cenovnog ranga evo i linka za konkretan shop ako nekome treba, stiglo vrlo brzo, ozbiljni su i profi https://www.aliexpress.com/item/1005005881308243.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.7fbb18027VRzdY
December 30, 2024Dec 30 Za ljubitelje žice, evo još jedan kineski gem - Castor Harman. IEM dobrog zvuka, sa zamjenjivim kablom i portovima za doziranje srednjih i bas frekvencija (plus su predusretljive za EQ korekcije). Preživjele su već nekoliko mjeseci tumbanja po džepovima i torbama pri kraćim i dužim putovanjima. Postoji i verzija sa u startu pojačanim basom, crne boje, ali ne treba vam to. 10 EUR na Aliju kad je akcija.
March 2Mar 2 Da li neko ima preporuku za neku finu varijantu da zvuk sa analognog pojačala (ima headphones izlaz) bacim na bluetooth sluške? U suštini mi je potrebno da u narednom periodu preslušam gomilu ploča a nije mi zgodno da budem vezan kablom za pojačalo jer planiram da multitaskujem WIiFi slušalice imam ali bih da izbegnem over ear varijantu jer su glomazne i ne čujem ništa oko sebe kad su mi na ušima . idealno bi bilo da mogu nešto od ploča da izripujem o istom trošku ali to nije prioritet Kvalitet zvuka nije najbitniji faktor ali ako se spoji lepo i korisno zašto da ne
March 2Mar 2 ja za nešto slično koristim bluetooth reciver/transmiter, preko njega puštam signal sa bilo kog uređaja koji ima 3.5mm jack ima kineza na kp za smešne pare, isto to ima i na ali/temu za evro, dva, a ako ti treba prava stvar, a da nije iz ranga sennheiser od 200+ € preporučujem anker(ja sam ga uzeo na ebay sa poštarinom me je izašao <50€ njega parim sa airpods i šljaka savršeno ovi kinezi sa kp/ali su mačka u džaku, može da šljaka, a može i da ne šljaka. ja sam dva pazario za po 1€(ili dva). jednom je baterija posle desetak dana rapidno oslabila, a drugi treći, četvrti put više nije mogao da se uključi, pa sam pazario anker koji šljaka evo već godinu dve
March 2Mar 2 Ima li neko iskustva sa Redmi Buds 6 Active ili Redmi Buds 6 Lite? Najvise me interesuje kakve su za telefonske razgovore napolju.
March 11Mar 11 S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan.
March 11Mar 11 On 2. 3. 2025. at 23:45, jms_uk said: Ima li neko iskustva sa Redmi Buds 6 Active ili Redmi Buds 6 Lite? Najvise me interesuje kakve su za telefonske razgovore napolju. Ne mogu mnogo da ti pomognem jer generalno ne volim kad pričam a ne čujem s(am seb)e, a inače su dobre za cenu od 10-15€ mislim da sam uzeo Play. Zvuk je tanak ali zato baterija traje godinama. Mislim da vredi para uzeti i neke Pro 5 koji su se pokazale dobro.
March 12Mar 12 7 hours ago, zorglub said: S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan. Ovo drugo. Odavno se skoro sva tehnicka roba proizvodi u Kini iako su zapadni brendovi. npr. HP - unutra su sve komponente Made in PRC, a za Apple je to odavno poznato da Foxconn proizvodi sve za njih.
March 12Mar 12 Znam, ali za ojra 13 + 22 da se ovako čuju? Sve razumem, ali ne i kako uopšte uspeju da ih naprave, pa prodaju za ove pare.
March 12Mar 12 6 hours ago, zorglub said: Znam, ali za ojra 13 + 22 da se ovako čuju? Sve razumem, ali ne i kako uopšte uspeju da ih naprave, pa prodaju za ove pare. Kada se prave u velikim kolicinama i sa kvalitetnim komponentama, a proizvodjac ne naplacuje dodatno brend kao sto rade poznate marke - onda nije problem cena. Proizvodjac ima profit na prodaji velike kolicine kvalitetne robe po ceni prihvatljivoj za mnogo siri krug korisnika kojima je bitan kvalitet, a ne brend.
March 27Mar 27 vidim da je ovo drugi topic, mada je vise za hi-fi...uz novi sistem zvucnika sam dobio i nove chi-fi iem's: 7hertz timeless, koje su baziranje na jednom electrostatic driveru, ko stari quad esl-57, i super su mi.pre toga sam koristio bgvp dm7, koje su mi bile prve super slusalice, ali sada, barem posle par dana, mislim da su timeless bolje.i jedno i drugo upareno sa quedlix 5k bluetooth dac-om.
April 1Apr 1 On 11. 3. 2025. at 22:37, zorglub said:S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan.Naleteo kod ortaka na ove Zero i uzeo da probam i baš su dobre. Možda ih i poručim...
April 1Apr 1 Stigle mi pre desetak dana Tenzu Waner ,zelene po preporuci sa bencha,sa koinima ni 10 evra ,neverovatno kako se čuje ,dobri srednji tonovi,ima dovoljno basa ,visoki su prijatni ..jedino im je izgled kicherica i ne sviđa mi se što sve slušalice dolaze sa kablom koji ide okolo uveta Imam od tih jeftinijih i Moondrop Chu koje su isto prijatne ali ne tako dobre i malo manje imaju snage al su lepe
April 1Apr 1 52 minutes ago, Frank Pembleton said:Naleteo kod ortaka na ove Zero i uzeo da probam i baš su dobre. Možda ih i poručim...Za te pare, ja stvarno ne znam dal' može bolje.35 minutes ago, Fakundo Sava said:Stigle mi pre desetak dana Tenzu Waner ,zelene po preporuci sa bencha,sa koinima ni 10 evra ,neverovatno kako se čuje ,dobri srednji tonovi,ima dovoljno basa ,visoki su prijatniSamo malčice da je bas izraženiji bile bi mi bukvalno savršene. Zero 2 imaju jači bas, ali nisu tako jasne kao Wan'er, valjda preizraženi srednji, šta li, ne razumem se. I pored toga super kupovina, naravno.