copkillah Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 rabim ove već skoro godinu dana i tvrdim da za te pare ne može bolje da se nađe, svakako dobacuju kvalitetom i iznad svog cenovnog ranga evo i linka za konkretan shop ako nekome treba, stiglo vrlo brzo, ozbiljni su i profi https://www.aliexpress.com/item/1005005881308243.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.7fbb18027VRzdY 1
autsajder Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Za ljubitelje žice, evo još jedan kineski gem - Castor Harman. IEM dobrog zvuka, sa zamjenjivim kablom i portovima za doziranje srednjih i bas frekvencija (plus su predusretljive za EQ korekcije). Preživjele su već nekoliko mjeseci tumbanja po džepovima i torbama pri kraćim i dužim putovanjima. Postoji i verzija sa u startu pojačanim basom, crne boje, ali ne treba vam to. 10 EUR na Aliju kad je akcija.
cartman Posted March 2 Posted March 2 Da li neko ima preporuku za neku finu varijantu da zvuk sa analognog pojačala (ima headphones izlaz) bacim na bluetooth sluške? U suštini mi je potrebno da u narednom periodu preslušam gomilu ploča a nije mi zgodno da budem vezan kablom za pojačalo jer planiram da multitaskujem WIiFi slušalice imam ali bih da izbegnem over ear varijantu jer su glomazne i ne čujem ništa oko sebe kad su mi na ušima . idealno bi bilo da mogu nešto od ploča da izripujem o istom trošku ali to nije prioritet Kvalitet zvuka nije najbitniji faktor ali ako se spoji lepo i korisno zašto da ne
kud u maglu Simoviću Posted March 2 Posted March 2 ja za nešto slično koristim bluetooth reciver/transmiter, preko njega puštam signal sa bilo kog uređaja koji ima 3.5mm jack ima kineza na kp za smešne pare, isto to ima i na ali/temu za evro, dva, a ako ti treba prava stvar, a da nije iz ranga sennheiser od 200+ € preporučujem anker(ja sam ga uzeo na ebay sa poštarinom me je izašao <50€ njega parim sa airpods i šljaka savršeno ovi kinezi sa kp/ali su mačka u džaku, može da šljaka, a može i da ne šljaka. ja sam dva pazario za po 1€(ili dva). jednom je baterija posle desetak dana rapidno oslabila, a drugi treći, četvrti put više nije mogao da se uključi, pa sam pazario anker koji šljaka evo već godinu dve 2
jms_uk Posted March 2 Posted March 2 Ima li neko iskustva sa Redmi Buds 6 Active ili Redmi Buds 6 Lite? Najvise me interesuje kakve su za telefonske razgovore napolju.
zorglub Posted Tuesday at 21:37 Posted Tuesday at 21:37 S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan.
mlatko Posted Tuesday at 22:29 Posted Tuesday at 22:29 On 2. 3. 2025. at 23:45, jms_uk said: Ima li neko iskustva sa Redmi Buds 6 Active ili Redmi Buds 6 Lite? Najvise me interesuje kakve su za telefonske razgovore napolju. Ne mogu mnogo da ti pomognem jer generalno ne volim kad pričam a ne čujem s(am seb)e, a inače su dobre za cenu od 10-15€ mislim da sam uzeo Play. Zvuk je tanak ali zato baterija traje godinama. Mislim da vredi para uzeti i neke Pro 5 koji su se pokazale dobro. 1
kronostime72 Posted Wednesday at 05:31 Posted Wednesday at 05:31 7 hours ago, zorglub said: S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan. Ovo drugo. Odavno se skoro sva tehnicka roba proizvodi u Kini iako su zapadni brendovi. npr. HP - unutra su sve komponente Made in PRC, a za Apple je to odavno poznato da Foxconn proizvodi sve za njih.
zorglub Posted Wednesday at 06:11 Posted Wednesday at 06:11 Znam, ali za ojra 13 + 22 da se ovako čuju? Sve razumem, ali ne i kako uopšte uspeju da ih naprave, pa prodaju za ove pare.
kronostime72 Posted Wednesday at 12:34 Posted Wednesday at 12:34 6 hours ago, zorglub said: Znam, ali za ojra 13 + 22 da se ovako čuju? Sve razumem, ali ne i kako uopšte uspeju da ih naprave, pa prodaju za ove pare. Kada se prave u velikim kolicinama i sa kvalitetnim komponentama, a proizvodjac ne naplacuje dodatno brend kao sto rade poznate marke - onda nije problem cena. Proizvodjac ima profit na prodaji velike kolicine kvalitetne robe po ceni prihvatljivoj za mnogo siri krug korisnika kojima je bitan kvalitet, a ne brend.
Recommended Posts