Jump to content
IGNORED

Slusalice

*edited by mod

Recommended Posts

Posted

PXL_20241230_1959188502.thumb.jpg.3c549b9dd2778ae0f116bec1966f63b0.jpg

Za ljubitelje žice, evo još jedan kineski gem - Castor Harman. IEM dobrog zvuka, sa zamjenjivim kablom i portovima za doziranje srednjih i bas frekvencija (plus su predusretljive za EQ korekcije). Preživjele su već nekoliko mjeseci tumbanja po džepovima i torbama pri kraćim i dužim putovanjima. Postoji i verzija sa u startu pojačanim basom, crne boje, ali ne treba vam to.  10 EUR na Aliju kad je akcija.

• 2 months later...
Posted

Da li neko ima preporuku za neku finu varijantu da zvuk sa analognog pojačala (ima headphones izlaz) bacim na bluetooth sluške?

U suštini mi je potrebno da u narednom periodu preslušam gomilu ploča a nije mi zgodno da budem vezan kablom za pojačalo jer planiram da multitaskujem

WIiFi slušalice imam ali bih da izbegnem over ear varijantu jer su glomazne i ne čujem ništa oko sebe kad su mi na ušima .

idealno bi bilo da mogu nešto od ploča da izripujem o istom trošku ali to nije prioritet

Kvalitet zvuka nije najbitniji faktor ali ako se spoji lepo i korisno zašto da ne :)

Posted

ja za nešto slično koristim bluetooth reciver/transmiter, preko njega puštam signal sa bilo kog uređaja koji ima 3.5mm jack

ima kineza na kp za smešne pare, isto to ima i na ali/temu za evro, dva, a ako ti treba prava stvar, a da nije iz ranga sennheiser od 200+ € preporučujem anker(ja sam ga uzeo na ebay sa poštarinom me je izašao <50€

njega parim sa airpods i šljaka savršeno

ovi kinezi sa kp/ali su mačka u džaku, može da šljaka, a može i da ne šljaka. ja sam dva pazario za po 1€(ili dva). jednom je baterija posle desetak dana rapidno oslabila, a drugi treći, četvrti put više nije mogao da se uključi, pa sam pazario anker koji šljaka evo već godinu dve

• Hvala 2
Posted

Ima li neko iskustva sa Redmi Buds 6 Active ili Redmi Buds 6 Lite?

Najvise me interesuje kakve su za telefonske razgovore napolju.

• 2 weeks later...
Posted

S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan.

Posted
On 2. 3. 2025. at 23:45, jms_uk said:

Ima li neko iskustva sa Redmi Buds 6 Active ili Redmi Buds 6 Lite?

Najvise me interesuje kakve su za telefonske razgovore napolju.

Ne mogu mnogo da ti pomognem jer generalno ne volim kad pričam a ne čujem s(am seb)e, a inače su dobre za cenu od 10-15€ mislim da sam uzeo Play. Zvuk je tanak ali zato baterija traje godinama. Mislim da vredi para uzeti i neke Pro 5 koji su se pokazale dobro.

• +1 1
Posted
7 hours ago, zorglub said:

S Alija zemio Tengzu Wan'er i 7Hz Zero 2. Da li ih prave robovi ili nas usual proizvođači zavlače decenijama, ili oba, nisam pametan.

Ovo drugo. Odavno se skoro sva tehnicka roba proizvodi u Kini iako su zapadni brendovi.

npr. HP - unutra su sve komponente Made in PRC, a za Apple je to odavno poznato da Foxconn proizvodi sve za njih.

Posted

Znam, ali za ojra 13 + 22 da se ovako čuju? Sve razumem, ali ne i kako uopšte uspeju da ih naprave, pa prodaju za ove pare.

Posted
6 hours ago, zorglub said:

Znam, ali za ojra 13 + 22 da se ovako čuju? Sve razumem, ali ne i kako uopšte uspeju da ih naprave, pa prodaju za ove pare.

Kada se prave u velikim kolicinama i sa kvalitetnim komponentama, a proizvodjac ne naplacuje dodatno brend kao sto rade poznate marke - onda nije problem cena.

Proizvodjac ima profit na prodaji velike kolicine kvalitetne robe po ceni prihvatljivoj za mnogo siri krug korisnika kojima je bitan kvalitet, a ne brend.