colonelo Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Talog je bila prva epizoda serije Izdanci iz opaljenog grma (TVBG, 1972.), koju je na osnovu pripovjedaka Veljka Petrovića režirao Eduard Galić. Sve priče su bile vezane za I svjetski rat, i uglavnom su bile sa tragičnim krajem. dramski-ponedeljak-izdanci-iz-opaljenog-grma-74194/ Što se tiče Preže Milinkovića, pročitao sam negdje da je on bio višestruki prvak Jugoslavije u flamenko plesovima. Grad je jedini film u kome je on igrao glavnu ulogu i jedini zvanično zabranjeni film u SFRJ!
Parsons Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Što se tiče Preže Milinkovića, pročitao sam negdje da je on bio višestruki prvak Jugoslavije u flamenko plesovima. preza je drugi najbolji flamenko igrac na ovom prostorima svih vremena. prvi je, naravno, vlasnik foruma.
ToniAdams Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 preza je drugi najbolji flamenko igrac na ovom prostorima svih vremena. prvi je, naravno, vlasnik foruma. obeco si mi i snimak, ne zaboravi
Matilda Ivancic Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 http://www.dailymotion.com/video/x2j0xt8
pt 2.0 Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 slobodan perović & neda spasojević u tv igri gordana mihića "gospodin foka"
April Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Na HRT3 subotom od 20.00 serija Fiškal iz 1970., po romanu Ante Kovačića, sa Anom Karić, Uglješom Kojadinovićem i Mustafom Nadarevićem. Vredi. I nema na YT.
pt 2.0 Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Zvezdana prašina iz 1976. uloge: Zoran Radmilović, Stanislava Pešić, Bora Todorović, Mira Banjac, Rahela Ferari, Petar Perišić. pisac scenarija: Dušan Kovačević reditelj: Jovan Konjović Može da se pogleda na YT kanalu Radio-televizije Srbije - TV drame i TV filmovi
Jimmy Kowalski Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) 37 minutes ago, pt 2.0 said: Zvezdana prašina iz 1976. uloge: Zoran Radmilović, Stanislava Pešić, Bora Todorović, Mira Banjac, Rahela Ferari, Petar Perišić. pisac scenarija: Dušan Kovačević reditelj: Jovan Konjović Može da se pogleda na YT kanalu Radio-televizije Srbije - TV drame i TV filmovi +1000 Apsolutno genijalni dijalozi. DK at his best.. edit: Samo riba! Ko da sam doziveo brodolom, jedem samo neke ribetine. Treba da navucem neku riblju bolest, da se ospem krljustima! Je l' si cula za bolest beri-beri?! Jesi, kad ste brali sljive, pa ti deda vikao ''Ber i-beri!'' Ja kad idem ulicom, onda me prati bar deset macaka, osete miris ribe... Sve mi se uvuklo u odelo. Moji prijatelji u preduzecu lepo mirisu na sarmu, podvarak, musaku... Kad sednu kraj tebe voda ti podje na usta... Mile kurir i ne dize glavu kad ja prolazim kraj portirnice. Samo kaze: ''Plivaj dalje...'' Edited May 9, 2018 by Jimmy Kowalski
Jimmy Kowalski Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Sta je bilo? Da nije neko mozda umro? Da, ja. Pa ja sam te kume juce sreo zivog i zdravog. Niko ne zna sta nosi dan, a sta noc. Moje najiskrenije saucesce. -------------------------------------------------------- A sto ne lezis, kume? Moram da se spremim. A i nalezaces se... ----------------------------------------------------------- Znaci, odlazis? Mora se. Bez ikakve pratnje? Ides sam? Da. U pravu si. S pratnjom se nisi ni rodio. ---------------------------------------------------- Kume, ako niste ugovorili prevoz, mogao bih te ja prevesti. Toliko jos mogu da ucinim. Hvala, uzecu taksi. I treba. Okoncaj ko gospodin covek.
pt 2.0 Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Samo riba! Ko da sam doziveo brodolom, jedem samo neke ribetine. Treba da navucem neku riblju bolest, da se ospem krljustima! Je l' si cula za bolest beri-beri?! Jesi, kad ste brali sljive, pa ti deda vikao ''Ber i-beri!'' Ja kad idem ulicom, onda me prati bar deset macaka, osete miris ribe... Sve mi se uvuklo u odelo. Moji prijatelji u preduzecu lepo mirisu na sarmu, podvarak, musaku... Kad sednu kraj tebe voda ti podje na usta... Mile kurir i ne dize glavu kad ja prolazim kraj portirnice. Samo kaze: ''Plivaj dalje...'' Ahahahahaha, koja koincidencija! Ja sam htela da preslušam više puta i iskucam taj monolog o ribil ovde na temi, ali me peku oči nešto ceo dan, infekcija neka vražija, i odustanem.
April Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Kakav bogovski yt kanal Mogao bi, npr Atelje da napravi jedan ovakav
Lancia Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 On 9.5.2018. at 18:31, pt 2.0 said: Zvezdana prašina iz 1976. uloge: Zoran Radmilović, Stanislava Pešić, Bora Todorović, Mira Banjac, Rahela Ferari, Petar Perišić. pisac scenarija: Dušan Kovačević reditelj: Jovan Konjović Može da se pogleda na YT kanalu Radio-televizije Srbije - TV drame i TV filmovi Fala odsrca za ovo:)
pt 2.0 Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 22 minutes ago, Majo said: Fala odsrca za ovo:) Nnč, služimo narodu. (to je meni lek, svakih par dana po 1 dramica za reset duše)
fikret selimbašić Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 (edited) On 9.5.2018. at 22:03, April said: Kakav bogovski yt kanal Mogao bi, npr Atelje da napravi jedan ovakav Ima i to 120 predstava do sad postavili. Edited May 11, 2018 by fikret selimbašić
Recommended Posts