Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Australian Open 2013 - play by play

Featured Replies

janko će u sledećem meču biti pregažem ko perzijaner.novaku se i nije nešto naročito preganjalo sa stepanekom, zato je propustio neke neverovatne šanse da ranije završi treći set.ana i jj očekivano, kao što je i očekivano da ana ispada u sledećm kolu.

• Replies 1.1k
  • Views 74.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

janko će u sledećem meču biti pregažem ko perzijaner.novaku se i nije nešto naročito preganjalo sa stepanekom, zato je propustio neke neverovatne šanse da ranije završi treći set.ana i jj očekivano, kao što je i očekivano da ana ispada u sledećm kolu.
dobro, ipak više nade polažem u Janka protif Almagra. Što ne znači da će poraz Radwanske biti slučajan :happy:

Nece Almagro izdrzati sedmi sat igre i predace :fantom:Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Šta radi Maša :Hail:

što se tiče venus, mislim da će je maša rutinirati
:fantom:mada je ovo išlo više ka gaženju, al' nije da me nisu svrbeli prsti onomad da to i napišem :D

da ne zaboravim.novakovi riterni su mala maca.marija riternira tako da jedan od najboljih ženskih servera na turu deluje kao da ima prosečan početni udarac.ovakvo riterniranje venus još ne videh, a nagledala sam se tenisa.

Jeste sve to, ali bi joj trebalo operisati glasne zice, ono nije humano. Mislim da se culo ovde kod mene i kad iskljucim TV.

Malo talije za brejk i 1:1.Mora strpljivije da igra sa dubokim loptama, da natera Kimiko da trči.

Edited by Garnirung

što mreža voli kimiko ... već ne znam koja svinja po redu :cry:

Sad baš gledam, prolaskom u 4. kolo, ušla bi u prvih 40, a bolje odmotavanje žreba nije moglo da se desi.

milina kako igra :heart:Sprema se tie-break 2.gog seta Feđa-Tomik, prebacujem se, može bit interesantno...

Edited by mlatko

ako nekome zelis zlo, nateraj ga da gleda simona

Tomić je imao svoju šansu na 5-3, ali Federer igra stvarno dobro i čudo je da nije ovaj set riješio i ranije.

Gde ima Jovanovski?

dobro je - da je Tomic uzeo i taj jedan set ne bi moglo da se zivi od ovdasnjih medija.