Jump to content
IGNORED

Australian Open 2013 - play by play

Ros

Recommended Posts

Posted

janko će u sledećem meču biti pregažem ko perzijaner.novaku se i nije nešto naročito preganjalo sa stepanekom, zato je propustio neke neverovatne šanse da ranije završi treći set.ana i jj očekivano, kao što je i očekivano da ana ispada u sledećm kolu.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

249

• duda

84

• Nesh

66

• Max Morlock

58

Top Posters In This Topic

Posted
janko će u sledećem meču biti pregažem ko perzijaner.novaku se i nije nešto naročito preganjalo sa stepanekom, zato je propustio neke neverovatne šanse da ranije završi treći set.ana i jj očekivano, kao što je i očekivano da ana ispada u sledećm kolu.
dobro, ipak više nade polažem u Janka protif Almagra. Što ne znači da će poraz Radwanske biti slučajan :happy:
Posted

Nece Almagro izdrzati sedmi sat igre i predace :fantom:Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Posted
što se tiče venus, mislim da će je maša rutinirati
:fantom:mada je ovo išlo više ka gaženju, al' nije da me nisu svrbeli prsti onomad da to i napišem :D
Posted

da ne zaboravim.novakovi riterni su mala maca.marija riternira tako da jedan od najboljih ženskih servera na turu deluje kao da ima prosečan početni udarac.ovakvo riterniranje venus još ne videh, a nagledala sam se tenisa.

Posted

Jeste sve to, ali bi joj trebalo operisati glasne zice, ono nije humano. Mislim da se culo ovde kod mene i kad iskljucim TV.

Posted (edited)

Malo talije za brejk i 1:1.Mora strpljivije da igra sa dubokim loptama, da natera Kimiko da trči.

Edited by Garnirung
Posted

što mreža voli kimiko ... već ne znam koja svinja po redu :cry:

Posted

Sad baš gledam, prolaskom u 4. kolo, ušla bi u prvih 40, a bolje odmotavanje žreba nije moglo da se desi.

Posted (edited)

milina kako igra :heart:Sprema se tie-break 2.gog seta Feđa-Tomik, prebacujem se, može bit interesantno...

Edited by mlatko
Posted

ako nekome zelis zlo, nateraj ga da gleda simona

Posted

Tomić je imao svoju šansu na 5-3, ali Federer igra stvarno dobro i čudo je da nije ovaj set riješio i ranije.

Posted

dobro je - da je Tomic uzeo i taj jedan set ne bi moglo da se zivi od ovdasnjih medija.