Jump to content

Australian Open 2013 - play by play

Featured Replies

janko će u sledećem meču biti pregažem ko perzijaner.novaku se i nije nešto naročito preganjalo sa stepanekom, zato je propustio neke neverovatne šanse da ranije završi treći set.ana i jj očekivano, kao što je i očekivano da ana ispada u sledećm kolu.

janko će u sledećem meču biti pregažem ko perzijaner.novaku se i nije nešto naročito preganjalo sa stepanekom, zato je propustio neke neverovatne šanse da ranije završi treći set.ana i jj očekivano, kao što je i očekivano da ana ispada u sledećm kolu.
dobro, ipak više nade polažem u Janka protif Almagra. Što ne znači da će poraz Radwanske biti slučajan :happy:

Nece Almagro izdrzati sedmi sat igre i predace :fantom:Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Šta radi Maša :Hail:

što se tiče venus, mislim da će je maša rutinirati
:fantom:mada je ovo išlo više ka gaženju, al' nije da me nisu svrbeli prsti onomad da to i napišem :D

da ne zaboravim.novakovi riterni su mala maca.marija riternira tako da jedan od najboljih ženskih servera na turu deluje kao da ima prosečan početni udarac.ovakvo riterniranje venus još ne videh, a nagledala sam se tenisa.

Jeste sve to, ali bi joj trebalo operisati glasne zice, ono nije humano. Mislim da se culo ovde kod mene i kad iskljucim TV.

Malo talije za brejk i 1:1.Mora strpljivije da igra sa dubokim loptama, da natera Kimiko da trči.

Edited by Garnirung

što mreža voli kimiko ... već ne znam koja svinja po redu :cry:

Sad baš gledam, prolaskom u 4. kolo, ušla bi u prvih 40, a bolje odmotavanje žreba nije moglo da se desi.

milina kako igra :heart:Sprema se tie-break 2.gog seta Feđa-Tomik, prebacujem se, može bit interesantno...

Edited by mlatko

ako nekome zelis zlo, nateraj ga da gleda simona

Tomić je imao svoju šansu na 5-3, ali Federer igra stvarno dobro i čudo je da nije ovaj set riješio i ranije.

Gde ima Jovanovski?

dobro je - da je Tomic uzeo i taj jedan set ne bi moglo da se zivi od ovdasnjih medija.