wall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jel moguce a adiBas ne moze da napravi "neklizajuce" patike?Ili ovaj ne zna hodati...
Indy Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jel moguce a adiBas ne moze da napravi "neklizajuce" patike?Ili ovaj ne zna hodati...Klizanje je namerno. Juce je Kurijer objasnjavao kako su Fed i Djovak dobri i vesti "klizaci"
wall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Klizanje je namerno. Juce je Kurijer objasnjavao kako su Fed i Djovak dobri i vesti "klizaci"OK to, ali ovaj klize i kad nece...
renne Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jedan od onih dana...Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
keitel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dobro, Novak očigledno danas neće odigrati ništa. Međutim, uvijek postoji vjerovatnoća da će se Vavrinka raspasti.
Čutura Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 imam ja teoriju oko novakovog klizanja, on je sto nas narod kaze lagan na nogama odnosno sva tezina mu je na prstima i cim je podloga malo klizavija, a sada izgleda ko da je vecernja rosa malo posklizavila ovaj pleksikushn, na svaku naglu promenu pravca a zbog toga sto malim delom stopala stoji na podlozi on, jelte, prokliza..
keitel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 imam ja teoriju oko novakovog klizanja, on je sto nas narod kaze lagan na nogama odnosno sva tezina mu je na prstima i cim je podloga malo klizavija, a sada izgleda ko da je vecernja rosa malo posklizavila™ ovaj pleksikushn, na svaku naglu promenu pravca a zbog toga sto malim delom stopala stoji na podlozi on, jelte, prokliza..Ova podloga nije ni napravljena za klizanje, druga je stvar što su Đoković i Nadal napravili takvu revoluciju u kretanju koju vodeći proizvođači sportske opreme ne mogu da isprate.
teacher Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ima krš penzosa da rikne danas od nerviranja...
Čutura Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ova podloga nije ni napravljena za klizanje, druga je stvar što su Đoković i Nadal napravili takvu revoluciju u kretanju koju vodeći proizvođači sportske opreme ne mogu da isprate.ne razumem..
keitel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Klizanje je za šljaku. Na ovoj podlozi bi ga trebalo izbjegavati, osim ako nisi građen kao gepard.
wall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dobro, Novak očigledno danas neće odigrati ništa. Međutim, uvijek postoji vjerovatnoća da će se Vavrinka raspasti.Sta znam, nije on toliko los ali Vavrinka ubija...
renne Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ma loŠ jeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts