zoki Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sve ispod 20 udaraca po poenu kod ove dvojice je kratak poen :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
mlatko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 mora da su linijske sudije to malo ubrzale. a ballbojevi sakrili sve loptice pa su igrali samo sa jednom. apropo, meni je to glupo da deca ostaju do posle ponoći napolju. znam da vole i da su za pohvalu ali mi je nehumano. Ne ustaju u školu?
Jean-Luc Picard Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja se sećam Sloan Stephens sa prošlog USO, igrala je sjajno tukla Skjavone u prvom kolu, onda nekog u drugom ( ne sećam se tačno a mrzi me da guglam.) Posle odličnom meču izgubila od Anči.
Jean-Luc Picard Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jok, ličilo je na prenos dve babe koje štrikaju šest sati. Saut Park je zanimljiv.
keitel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Očekivano, posle Tipse i Ana na putu ka laganom egzitu.
duda Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ja samo ne razumem kako ta devojka nema nkog normalnog u svom bližem okruženju pa ili da joj nađe nekog vrhunskog sportskog psihologa ili da prestane sa mučenjem, pre svega, same sebeali ne, veoratno će i posle ovog poraza da uslede salve samozavaravanje
wall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) Kad odigra, odigra super ali kad pogresi :isuse:Mogla bi ona ovo dobiti samo da smanji broj neiznudjenih...Edit: ali to izgleda nije plan. Edited January 20, 2013 by wall
Recommended Posts