Jump to content

Australian Open 2013 - play by play

Featured Replies

ajde simone predaj mec, imaj milosti

Sve ispod 20 udaraca po poenu kod ove dvojice je kratak poen :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

ovi i dalje igraju :isuse:

gotova agonija

mora da su linijske sudije to malo ubrzale. :yawn2: a ballbojevi sakrili sve loptice pa su igrali samo sa jednom. apropo, meni je to glupo da deca ostaju do posle ponoći napolju. znam da vole i da su za pohvalu ali mi je nehumano. Ne ustaju u školu?

Ja se sećam Sloan Stephens sa prošlog USO, igrala je sjajno tukla Skjavone u prvom kolu, onda nekog u drugom ( ne sećam se tačno a mrzi me da guglam.) Posle odličnom meču izgubila od Anči.

i mrtvi simon dobi na kraju, eee jbg..

Simon vs. Monfils2009649-df.jpg

ili Simon vs. Monfilsmedium_SM1082~Cripple-Fight-Posters.jpg

Definitivno je vise licilo na Saut Park.

Jok, ličilo je na prenos dve babe koje štrikaju šest sati. Saut Park je zanimljiv.

Očekivano, posle Tipse i Ana na putu ka laganom egzitu.

ala se raspade ana, na brzaka

ja samo ne razumem kako ta devojka nema nkog normalnog u svom bližem okruženju pa ili da joj nađe nekog vrhunskog sportskog psihologa ili da prestane sa mučenjem, pre svega, same sebeali ne, veoratno će i posle ovog poraza da uslede salve samozavaravanje

Kad odigra, odigra super ali kad pogresi :isuse:Mogla bi ona ovo dobiti samo da smanji broj neiznudjenih...Edit: ali to izgleda nije plan.

Edited by wall