Jump to content
IGNORED

Australian Open 2013 - play by play

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

249

• duda

84

• Nesh

66

• Max Morlock

58

Top Posters In This Topic

Posted

Sve ispod 20 udaraca po poenu kod ove dvojice je kratak poen :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

mora da su linijske sudije to malo ubrzale. :yawn2: a ballbojevi sakrili sve loptice pa su igrali samo sa jednom. apropo, meni je to glupo da deca ostaju do posle ponoći napolju. znam da vole i da su za pohvalu ali mi je nehumano. Ne ustaju u školu?

Posted

Ja se sećam Sloan Stephens sa prošlog USO, igrala je sjajno tukla Skjavone u prvom kolu, onda nekog u drugom ( ne sećam se tačno a mrzi me da guglam.) Posle odličnom meču izgubila od Anči.

Posted

Definitivno je vise licilo na Saut Park.

Posted

Jok, ličilo je na prenos dve babe koje štrikaju šest sati. Saut Park je zanimljiv.

Posted

Očekivano, posle Tipse i Ana na putu ka laganom egzitu.

Posted

ja samo ne razumem kako ta devojka nema nkog normalnog u svom bližem okruženju pa ili da joj nađe nekog vrhunskog sportskog psihologa ili da prestane sa mučenjem, pre svega, same sebeali ne, veoratno će i posle ovog poraza da uslede salve samozavaravanje

Posted (edited)

Kad odigra, odigra super ali kad pogresi :isuse:Mogla bi ona ovo dobiti samo da smanji broj neiznudjenih...Edit: ali to izgleda nije plan.

Edited by wall