January 19, 201312 yr Sve ispod 20 udaraca po poenu kod ove dvojice je kratak poen :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
January 19, 201312 yr mora da su linijske sudije to malo ubrzale. a ballbojevi sakrili sve loptice pa su igrali samo sa jednom. apropo, meni je to glupo da deca ostaju do posle ponoći napolju. znam da vole i da su za pohvalu ali mi je nehumano. Ne ustaju u školu?
January 19, 201312 yr Ja se sećam Sloan Stephens sa prošlog USO, igrala je sjajno tukla Skjavone u prvom kolu, onda nekog u drugom ( ne sećam se tačno a mrzi me da guglam.) Posle odličnom meču izgubila od Anči.
January 20, 201312 yr Jok, ličilo je na prenos dve babe koje štrikaju šest sati. Saut Park je zanimljiv.
January 20, 201312 yr ja samo ne razumem kako ta devojka nema nkog normalnog u svom bližem okruženju pa ili da joj nađe nekog vrhunskog sportskog psihologa ili da prestane sa mučenjem, pre svega, same sebeali ne, veoratno će i posle ovog poraza da uslede salve samozavaravanje
January 20, 201312 yr Kad odigra, odigra super ali kad pogresi :isuse:Mogla bi ona ovo dobiti samo da smanji broj neiznudjenih...Edit: ali to izgleda nije plan. Edited January 20, 201312 yr by wall