Garnirung Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Dobro je, konačno neki proboj na slemovima.A svaka čast i Japanki, u tim godinama da pika kompetitivan tenis.
Tinman Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Bravo Jovana!!! Sledeci mec je protiv Sloan StephensKakva je Stephens, ima li sanse Bojana?
mlatko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 :lolol: htela da sedne kod japanke-koja-izgleda-ko-filipinka da se ispričaju ko drugaricebravo za Bojanu, srećom tamnoputa je pasivna pa je odgovaralo, ima šansu i za 1/4 finale
duda Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) sad bojana ide na stivens koju sam tek danas malo pogledala kako igra i bogme sam iznenađena.ne znam jel' to samo danas neki slučaj bio, ali mala bije za sve pare, a pretplaćena na linije. srećom tamnoputa je pasivna to danas ni izbliza nije bio slučaj Edited January 19, 2013 by duda
keitel Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Bravo Jovana!!! Sledeci mec je protiv Sloan StephensKakva je Stephens, ima li sanse Bojana?Stivens je dobra teniserka, ali sa priličnom sigurnošću mogu da kažem da bolju šansu od ove da se dočepa četvrtfinala gren slema Bojana neće imati.
Garnirung Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Bravo Jovana!!! Sledeci mec je protiv Sloan StephensKakva je Stephens, ima li sanse Bojana?Atletski je bruka, kao gazela. Imaće priliku Bojana, ali moraće mnogo bolje da odigra.Igrala je sa Anom na US openu, isto 3. kolo ili tako nešto
Aineko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja sam gledala Stivens prosle godine, valjda US open, ne secam se, slucajno uhvatila mec - potsetila me na onu nasu malu Aleksandru, ima ubojita oruzja ali glava ume da joj zasmeta. kad se isfrustrira (a isfrustrira se lako) onda sve krene nizbrdo. doduse, to je bilo prosle godine.
mlatko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 sad bojana ide na stivens koju sam tek danas malo pogledala kako igra i bogme sam iznenađena.ne znam jel' to samo danas neki slučaj bio, ali mala bije za sve pare, a pretplaćena na linije.[/size]to danas ni izbliza nije bio slučaj mislio sam na japanku, samo 9 winera, sa Stivensonovom će biti borbe, Ana je 2 igrala sa njom na USO, prošle godine se osetilo koliki napredak je postigla
duda Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 mislio sam na japanku, samo 9 winera, sa Stivensonovom će biti borbe, Ana je 2 igrala sa njom na USO, prošle godine se osetilo koliki napredak je postiglaaha, ok, nesporazum
Zli Gli Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Udario sakat na bogalja, ima da pocrkaju ova dvojica do kraja.
Indy Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Bas sam zakljucio kako ne zavidim reporterima i ostalima koji moraju da ostanu do kraja te dosade.
Recommended Posts