January 27, 201312 yr Author kako je divaan film. rastocila sam se, a nju mnogo volim.evo, zeljna sam je.kako ti se cini Cooper?
January 27, 201312 yr mora biti da je dobar jer on ima bas tu harizmu karakteristicnu za standardne smor komedijice, a opet meni je ovde bio potpuno ubedljiv. u jednom momentu, tamo pri pocetku, kad su imali probleme u roditeljskoj kuci imala sam osecaj kao da gledam dramu, tj njegov bipolarni poremecaj nije tu stavljen samo da bi uneo dinamiku medju karakterima, nego je za mene kao gledaoca postao tematika za sebe. zahvaljujuci njemu, i guess.dobar je bio, ali maaaalaa. predivna! pa zamisli da su stavili kezavu rejcel mekadams ili iscedjenu en hedavej.
January 27, 201312 yr Author mora biti da je dobar jer on ima bas tu harizmu karakteristicnu za standardne smor komedijice, a opet meni je ovde bio potpuno ubedljiv. u jednom momentu, tamo pri pocetku, kad su imali probleme u roditeljskoj kuci imala sam osecaj kao da gledam dramu, tj njegov bipolarni poremecaj nije tu stavljen samo da bi uneo dinamiku medju karakterima, nego je za mene kao gledaoca postao tematika za sebe. zahvaljujuci njemu, i guess.dobar je bio, ali maaaalaa. predivna!pa zamisli da su stavili kezavu rejcel mekadams ili iscedjenu en hedavej.tacno tako, vec napisah, Cooper je na pocetku sa DeNirom izasao iz okvira romkoma, na pocetku sam i ja bio pomalo zbunjen i nisam znao u kom ce tonalitetu sve to da se zavrsi. svidja mi se kako O.Russel dramu transformise polako u romkom. JL je po meni skoro siguran Oskar a ima mislilaca koji tvrde da ce ovaj film napuniti vrecu pozlacenim kuronjama.
January 27, 201312 yr kezavu rejcel mekadams ili iscedjenu en hedavej. :mad:Zapravo, ona bi bila super u ovoj ulozi. Odigrala je vrlo sličnu Rachel getting married (koji isto takođe preporučujem, ako već nisi gledala).
January 30, 201312 yr Author kakav predivan romantican delirijum. zaljubljen sam skroz u ovaj film.потпуно те разумем, мени се гледа поново и немам жељу да гледам ове остале.
January 30, 201312 yr ma kako je Russel samo skockao atmosferu, kao jos jedan glumac vise. i svi komplet su oduvali svoje uloge ali Cooper i ova mala Lawrence su se pruzili preko celog filma. Edited January 30, 201312 yr by Lancia
February 2, 201312 yr video sam je, tu Lawrencovu jelte pre 10-ak dana na Late show sa Lettermanom i ... ne znam, litlbastard me je zaintrigirao ali baš zbog toga nemam želju da vidim film. ponaša se ko kurvica a taj imidž mi ne paše nekako. možda jer je vidim kao konkurenciju
February 2, 201312 yr video sam je, tu Lawrencovu jelte pre 10-ak dana na Late show sa Lettermanom i ... ne znam, litlbastard me je zaintrigirao ali baš zbog toga nemam želju da vidim film. ponaša se ko kurvica a taj imidž mi ne paše nekako. možda jer je vidim kao konkurencijupogledaj je, ako vec nisi, u Winter's Bone razvalila je, imo..
February 2, 201312 yr nisam, potrudiću se...video sam je ovdehttp://www.youtube.com/watch?v=Oimpn2TOG0c
February 5, 201312 yr ispada da david o, russel ima bilopalornog sina, što mu je bio motiv da napravi ovakav film. a de niro se rasplakao oko togahttp://www.huffingtonpost.com/2013/02/05/robert-de-niro-crying-silver-linings-playbook_n_2622396.html